Χωρίς άγχος απέναντι στις ΗΠΑ σήμερα – Η ώρα του αγώνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Απαλλαγμένη από το άγχος, καθώς γνωρίζει ότι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 θα κριθεί στην αναμέτρηση με τη Νέα Ζηλανδία (30/08), θα παραταχθεί σήμερα (28/8, 15:40, ΕΡΤ1) η Εθνική Ανδρών στο “Mall of Asia” στη Μανίλα, απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του 3ου ομίλου, μετρώντας από ένα θετικό αποτέλεσμα, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κάμπτει την αντίσταση της Ιορδανίας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και τους Αμερικάνους να δυσκολεύονται για ένα ημίχρονο απέναντι στους Νεοζηλανδούς, αλλά στη συνέχεια να “καθαρίζουν” με άνεση το ματς.

Η “γαλανόλευκη” γνωρίζει την αγωνιστική ανωτερότητα των Η.Π.Α., κάτι που επιβεβαίωσε και στο φιλικό του Αμπου Ντάμπι, αλλά είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για μία έκπληξη.

Άλλωστε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου παραμονή του αγώνα με τις Ηνωμένες Πολιτείες, υπογράμμισε ότι στόχος του ίδιου και των παικτών του είναι «να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας».

https://www.ertsports.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.