Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Γιώργο Τανούλη από τον Προμηθέα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Τανούλης (21, 2μ10), καθώς προέκυψε συμφωνία με τον Προμηθέα Πάτρας για την εξαγορά των δικαιωμάτων του.

Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός κατέβαλε το ποσό που προβλεπόταν στην σχετική ρήτρα (150.000€) κι έκανε αυτόματά δικό του έναν νεαρό και άκρως εξελίξιμο σέντερ, ο οποίος μπαίνει στο rotation πίσω από τον Μουστάφα Φαλ και τον Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες για τη μετακίνηση του νεαρού αθλητή από το “Δημήτρης Τόφαλος” στο ΣΕΦ, με τον Προμηθέα να παρουσιάζεται αδιάλλακτος σε ό,τι αφορά στην καταβολή της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Όπως κι έγινε, με τον Ολυμπιακό να καταβάλλει τα χρήματα και να τον αποκτά με ελεύθερη μεταγραφή.

Η απόκτηση του 21χρονου σέντερ αποτελούσε μονόδρομο για τον Ολυμπιακό, επί της ουσίας, δεδομένου του προβλήματος που προέκυψε στη διάρκεια του καλοκαιριού με τους γηγενείς αθλητές, που χρειάζονται για τη Basket League. Μετά από την αποχώρηση του Κώστα Σλούκα και του Σάσα Βεζένκοβ άλλωστε, ο Ολυμπιακός είχε μείνει με Τόμας Γουόκαπ, Μιχάλη Λούντζη, Τζορτζ Πάπας, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Κώστα Παπανικολάου. Συν τους μικρούς, που βέβαια δεν είναι εύκολο να έχουν ρόλο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.