Mirror: “Η Λίβερπουλ μπήκε σε διαπραγματεύσεις με την Παρί για δανεισμό του Εμπαπέ”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ εξακολουθεί να είναι το σίριαλ του καλοκαιριού στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν θέλει να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν και οι Παριζιάνοι δεν θέλουν να τον χάσουν άνευ αντιτίμου.

Ο Εμπαπέ συνδέθηκε έντονα με την Αλ Χιλάλ, η οποία κατέθεσε μια αστρονομική πρόταση, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί (τουλάχιστον στην παρούσα φάση) στη Σαουδική Αραβία). Και εδώ κολλάει η Λίβερπουλ, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, μπαίνει σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για να τον κάνει δικό της.

Η πρόταση που προτίθενται να καταθέσουν οι “reds” είναι για μονοετή δανεισμό, προσφέροντας χρήματα στην Παρί. Έτσι θα μπορέσει ο Εμπαπέ να αποχωρήσει από τους Παριζιάνους, να λάβουν χρήματα και τη νέα σεζόν να μπορέσει να αποχωρήσει ως ελεύθερος για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι διοικούντες τη Λίβερπουλ έχουν πάρει κίνητρο από τον σεβασμό που έχει ο Κίλιαν για τον σύλλογο, αλλά και το γεγονός ότι η μητέρα και ατζέντης του, είναι υποστηρίκτρια της ομάδας. Πάντως στο παρελθόν ο Εμπαπέ είχε παραδεχθεί ότι βρέθηκε κοντά στη Λίβερπουλ, πριν καταλήξει στους Παριζιάνους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.