ΑΕΚ, μεταγραφές: Οριστική συμφωνία με Πισάρο, μέχρι την Κυριακή στην Αθήνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Ροδόφλο Πισάρο για την ΑΕΚ που θα εντάξει στο ρόστερ της έναν πάρα πολύ καλό ποδοσφαιριστή και τον οποίο ήθελε διακαώς ο Ματίας Αλμέιδα.

Όπως έκανε γνωστό η Ένωση το βράδυ της Πέμπτης επιτεύχθηκε οριστική συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ο οποίος τις επόμενες μέρες θα μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Ίντερ Μαϊάμι και γίνονται προσπάθειες ώστε ο Μεξικανός να βρίσκεται μέχρι την Κυριακή (16/7) στην Αθήνα.

Όπως έχουμε γράψει και τις προηγούμενες μέρες η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι αρχικά για δύο χρόνια με δυνατότητα επέκτασης για ένα ακόμη έτος.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός (σ.σ. παίζει και τις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό) ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Πατσούκα, ενώ το 2017 πήρε μεταγραφή για την Τσίβας -εκεί συνεργάστηκε με τον Ματίας Αλμέιδα και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά από μόλις ένα χρόνο τον αγόρασε η Μοντερέι, ενώ το 2020 μετακόμισε στο MLS για την Ίντερ Μαϊάμι, η οποία πέρσι τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στη Μοντερέι.

Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί ήδη 14 φορές με τα χρώματα της Ίντερ Μαϊάμι σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ενδιαφέρον στοιχείο για τον 38 φορές διεθνή αποτελεί το ποσό των 40.000.000 ευρώ που έχει δοθεί για τις μεταγραφές που έχει κάνει.

Σύμφωνα με το Transfermarkt το 2017 η Τσίβας είχε πληρώσει 14,7 εκατ. ευρώ την Πατσούκα για τον Πισάρο και ένα χρόνο αργότερα τον πούλησε στην Μοντερέι αντί 14,5 εκατ. ευρώ. Δύο χρόνια μετά οι τελευταίοι των έδωσαν στην Ίντερ του Ντέιβιντ Μπέκαμ λαμβάνοντας ως αποζημίωση 10,9 εκατ. ευρώ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.