Ραφήνα: Νεκρός υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού σε τροχαίο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας είναι το αποτέλεσμα του σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (19/7) στη Λεωφόρο Μαραθώνος στη Διασταύρωση της Ραφήνας στο ύψος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iRafina.gr, η οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο και εμβόλισε δύο ΙΧ αυτοκίνητα που εκείνη την ώρα κινούνταν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος προς την διασταύρωση με την σύγκρουση να είναι σφοδρή και το ένα από τα αυτοκίνητα να βρίσκεται αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Η ηλικιωμένη οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά ενώ το όχημα της έχει κυριολεκτικά διαλυθεί. Αντίθετα, δύο άτομα εγκλωβίστηκαν στο τζιπ που βρέθηκε ανάποδα στο απέναντι πεζοδρόμιο και το οποίο ανήκει στο ναυτοδικείο του Πολεμικού Ναυτικού.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβαίνοντες του τζιπ. Δυστυχώς λίγα λεπτά αργότερα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος ήταν Υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά και τον δεύτερο επιβαίνοντα σοβαρά τραυματισμένο.

Και τα δύο άτομα τα παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ο τραυματίας σύμφωνα με πληροφορίες του iRafina.gr, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Δείτε φωτογραφίες:

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.