Ο Μέσι έδωσε τα χέρια με το MLS για το συμβόλαιό του στην Ίντερ Μαϊάμι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Λιονέλ Μέσι θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι, όπως επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προπονητή, Χεράρδο Μαρτίνο.

Ο Κρις Χέντερσον αναπόφευκτα ρωτήθηκε για το μείζον θέμα στην ειδησεογραφία της ομάδας και απάντησε ότι δεν έχει σημασία που ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έχει υπογράψει ακόμα το συμβόλαιό του, αφού η μεταγραφή είναι κλεισμένη.

“Σε σχέση με τον Λέο, οι όροι έχουν συμφωνηθεί, αλλά εργαζόμαστε για τα γραφειοκρατικά με το MLS, οπότε θα χρειαστεί χρόνος για να ολοκληρωθούν”, σημείωσε.

Ο 36χρονος επιθετικός έχει ανακοινωθεί από την Ίντερ Μαϊάμι, όμως το MLS εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιούσε ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του.

Το περίπλοκο συμβόλαιο προκαλεί καθυστερήσεις, αφού ο Μέσι θα πρέπει να τα βρει με το MLS και όχι με τον σύλλογο, ο οποίος ανήκει στη λίγκα και κατόπιν το MLS να τα βρει με τους χορηγούς που θα χρηματοδοτήσουν μέρος του συμβολαίου.

Όλες οι διαδικασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στον επόμενο μήνα, όπως σημείωσε ο Χέντερσον: “Ελπίζουμε ότι μέχρι τα μέσα ή τέλη Ιουλίου θα είναι έτοιμος να ενταχθεί”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.