Ηράκλειο: Στη φυλακή για τη σεξουαλική κακοποίηση ανιψιάς που μεγάλωνε από μωρό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η δίκη ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα και ο θείος του παιδιού πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Σοκ στο Ηράκλειο από τα στοιχεία για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός μικρού παιδιού…

Συνολική ποινή κάθειρξης 11 ετών, κατά συγχώνευση, επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στο Ηράκλειο στον 59χρονο σήμερα άνδρα που κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 11χρονης ανιψιάς του, της οποίας είχε αναλάβει την επιμέλεια.

Να σημειωθεί ότι η δίκη ξεκίνησε το πρωί της περασμένης Τετάρτης 21 Ιουνίου και μετά από μια μαραθώνια και εξαντλητική διαδικασία, το Δικαστήριο σήμερα Παρασκευή, στις 02.30 τα ξημερώματα εξέδωσε την απόφασή του, με την οποία τον έκρινε ένοχο, κατά πλειοψηφία, για την σεξουαλική κακοποίηση και του επέβαλλε ποινή κάθειρξης 11 χρόνων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, μια δικαστής μειοψήφησε ως προς την ενοχή, ενώ κατά πλειοψηφία 5-2 του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς.

Το Δικαστήριο απέρριψε, κατά πλειοψηφία 6-1, το ανασταλτικό της έφεσής του, γεγονός που σημαίνει ότι οδηγείται στη φυλακή.

Ο ίδιος εξακολούθησε, μέχρι τέλους, να αρνείται τις κατηγορίες, ενώ η υπεράσπιση του 59χρονου είχε ζητήσει να υπάρξει επανεξέταση του κοριτσιού, με οπτικοακουστική κάλυψη, όπως πλέον προβλέπεται από τον νόμο.

Ωστόσο το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα και η διαδικασία περιορίστηκε στην κατάθεση που είχε δώσει η ανήλικη στους αστυνομικού, παρουσία παιδοψυχολόγου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.