Μαρία Μπέη: Το love story με τον Δημήτρη Μπέλλο, τα σεξιστικά σχόλια και η μεγάλη νίκη της στο MasterChef 7

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά από δεκάδες δοκιμασίες και αρκετούς μήνες στο σπίτι και στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής, το τηλεοπτικό κοινό έμαθε ποιος αναδείχτηκε νικητής και πήρε τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Νικήτρια αναδείχθηκε η  Μαρία Μπέη, η οποία έλαβε 41 βαθμούς έναντι του Νίκου Τράκα που πήρε 40.

Μία μέρα μετά τη νίκη της η Μαρία Μπέη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αποκάλυψε τι θα κάνει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ που κέρδισε μετά τη νίκη της στο ριάλιτι μαγειρικής.

«Αν ήταν περισσότερα τα χρήματα, θα αγόραζα ένα διαμέρισμα και θα το νοίκιαζα. Τα λεφτά που θα έβγαζα από το σπίτι θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω κάτι δικό μου στην εστίαση. Θα περίμενα, θα μάζευα όσα θα ήθελα γιατί θα χρειαζόμουν παραπάνω λεφτά από το έπαθλο. Θα περίμενα! Μαζί με τον Δημήτρη Μπέλλο. Θα έκανα κάτι με ελληνική δημιουργική κουζίνα, αυτή είναι η ταυτότητά μου» αποκάλυψε η Μαρία Μπέη.

Η στήριξη από τον σύντροφό της, Δημήτρη Μπέλλο

Στο τελικό του 7ου κύκλου του MasterChef στο πλευρό της όμορφης Μαρίας ήταν ο σύντροφός της, Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος δεν σταμάτησε να τη στηρίζει.

Ο Δημήτρης Μπέλλος ένιωσε περήφανος για τη νίκη της αγαπημένης του και μάλιστα, πραγματοποίησε δυο σχετικές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος πόσταρε μια κοινή φωτογραφία με την Μαρία, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά και έγραψε: «Το σήκωσε».  Ακόμη, ο Δημήτρης Μπέλλος δημοσίευσε και μια ομαδική φωτογραφία με τους συμπαίκτες τους.

Η κόντρα με τον Ηλία Κιαζόλι

Η Μαρία Μπέη συστήθηκε στο κοινό από τη συμμετοχή της στο «MasterChef 4» και έκανε ένα comeback στον φετινό κύκλο του ριάλιτι για να φέρει τα πάνω, κάτω. Η ίδια συμμετείχε μαζί με τον Ηλία Κιαζόλι, που μπήκε κι εκείνος φέτος στο MasterChef.

Οι δυο τους είχαν κόντρα από παλιά και οι ατάκες τους είχαν γίνει viral στην ελληνική τηλεόραση με πιο χαρακτηριστική την ατάκα του Ηλία: «Η Μαρία είναι σαν να τράκαρε με το μετρό» και η Μαρία Μπέη δεν το έχει ξεχάσει.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου, με το που μπήκε στο πλατό η Μπέη δεν ήταν ιδιαίτερα φιλική με τον Καζόλι που την παρακολουθούσε από τον εξώστη. Όταν τη ρώτησε αν τον θυμάται, η Μαρία έκανε πως δεν άκουσε και επανέλαβε τον χαιρετισμό της στους υπόλοιπους παίκτες.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα του διαγωνισμού, η Μαρία δήλωσε πως δεν τον συμπαθεί και πολύ: «Από τη στιγμή που είναι ο Ηλίας στο σπίτι, έχω βρει σε ποιον θα δώσω το disadvantage!».

Τα σεξιστικά σχόλια για την επιστροφή της Μαρίας Μπέη στον διαγωνισμό

Δύο ξεχωριστά trend, το #Μαρία και το #Mπέη ήταν στις πρώτες θέσεις του Twitter με την επιστροφή της Μαρίας στον μαγειρικό διαγωνισμό. Οι τηλεθεατές στα social media «τράβηξαν» κόκκινη κάρτα για τους ακραίους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν και το στούντιο έμοιαζε περισσότερο ως παιδική χαρά, παρά ως συγκέντρωση μελλοντικών επαγγελματιών της εστίασης. Η Μαρία έγινε το «μαύρο πρόβατο» αλλά έχει σύμμαχο πια το Twitter. Μέχρι και το επίσημο προφίλ του διαγωνισμού και του Star, τοποθετήθηκε στις επιθέσεις.

Καταρχάς την αποκάλεσαν υποτιμητικά ως κυρία Μπέλλου. Μετά σχολίασαν τον αέρα με τον οποίο μπήκε στην αίθουσα, ως τουπέ. Σειρά είχε ο χλευασμός για το make up, τις βλεφαρίδες κάγκελο, τα sneakers που φορούσε και το ντύσιμό της με το μαύρο σατέν κλειστό φόρεμα.

Το love story με τον Δημήτρη Μπέλλο

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν κι έγιναν ζευγάρι το 2020 όταν και οι δυο τους συμμετείχαν στο MasterChef 4.

Ο chef μπορεί να μη κατάφερε να βγει νικητής, κέρδισε ωστόσο την καρδιά της Μαρίας Μπέη, με την οποία μέχρι και σήμερα είναι ζευγάρι.

Η Μαρία Μπέη, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στον μαγειρικό διαγωνισμό, είχε αποκαλύψει την προσέγγιση που της έκανε ο Δημήτρης Μπέλλος, πριν την πρώτη τους γνωριμία στο σπίτι του MasterChef. «Στο παιχνίδι, αλλά δούλευα εδώ και έναν χρόνο με τον φίλο του. Είναι γύπας, με ακολούθησε στο Instagram πριν το παιχνίδι. Από αυτούς είναι», είχε δηλώσει η Μαρία Μπέη.

govastileto.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.