Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου: «Αυτά είναι κουταμάρες»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Breakfast@Star» αναφέρθηκε στο «Maestro» και στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο Σασμός, το Maestro, ειδικά οι ηθοποιοί που έπαιξαν εκεί. Ο Τσορτέκης, το Μαράκι (Μαρία Καβογιάννη) έσκισε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε, δεν είναι ηθοποιός του ίδιου επιπέδου με τους υπόλοιπους. Εκεί “μπατάρει” το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Λίγες ημέρες μετά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ρωτήθηκε για τον νέο κύκλο του «Maestro» αλλά και τις δηλώσεις του του Απόστολου Γκλέτσου.

«Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου, κάνουμε σήμερα γυρίσματα εδώ στη Μητροπόλεως. Θα δείτε ανατροπές, πολλά γεγονότα, καινούριες προσθήκες, θα είναι όλοι όσους είδαμε στον πρώτο κύκλο», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου για το πρόσωπό του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και μόνο στο άκουσμα της ερώτησης αντέδρασε και αποχώρησε από το σημείο λέγοντας: «Αυτά είναι κουταμάρες».

govastileto.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.