Γιουβέντους μετά τη νέα τιμωρία: «Μεγάλη πικρία, πιθανή η έφεση»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Γιουβέντους τιμωρήθηκε με νέα ποινή αφαίρεσης βαθμών και μετά το -10 που την έφερε στην 7η θέση της Serie A, εξέφρασε την αγανάκτησή της για την απόφαση των αθλητικών αρχών.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Γιουβέντους τονίζει ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο έφεσης, κάνοντας λόγο για έλλειψη ξεκάθαρων κανονισμών στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της Γιουβέντους

Η ομάδα της Γιουβέντους λαμβάνει υπ’ όψιν την απόφαση του Εφετείου της ιταλικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και διατηρεί το δικαίωμα να διαβάσει τους λόγους (για την απόφαση) και να εξετάσει την πιθανή έφεσή της στο αρμόδιο Όργανο της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Αυτό που διαπιστώθηκε μετά την πέμπτη δικαστική απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα, σε μία υπόθεση που ξεκίνησε και κρατάει παραπάνω από έναν χρόνο, προκαλεί μεγάλη πικρία στον σύλλογο και στα εκατομμύρια των οπαδών του, οι οποίοι, ελλείψει ξεκάθαρων κανονισμών, βρίσκονται στη θέση του να είναι τιμωρημένοι με κυρώσεις που φαίνεται να λαμβάνουν υπ’όψιν την αρχή της αναλογικότητας. Αν και δεν αγνοείται το ότι πρόκειται για ένα επείγον θέμα και ότι η Γιουβέντους δεν απέφυγε ποτέ τίποτα σε σχέση με τη διαδικασίας, πρόκειται για γεγονότα που πρέπει ακόμη να αξιολογηθούν από έναν δικαστή.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.