Bundesliga: Η Κολωνία πήρε το ντέρμπι και έβαλε στοπ στη Λεβερκούζεν, σπουδαίο διπλό για τη Σάλκε στο 90+12′

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Κολωνία έβαλε φρένο στην Λεβερκούζεν μέσα στην BayArena για την 31η αγωνιστική της Bundesliga. Οι τράγοι επικράτησαν 2-1 των ασπιρίνων και σταμάτησαν αήττητο σερί, το οποίο διατηρούσαν από τις 19 Φεβρουαρίου.

Η Λεβερκούζεν έχασε πολύτιμους πόντους στη μάχη που δίνει για την Ευρώπη, καθώς έμεινε στους 48 βαθμούς στην 6η θέση. Από την άλλη η Κολωνία ανέβηκε στους 38.

Πρωταγωνιστής για τους τράγους ήταν ο Ντάβι Ζέλκε, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, ενώ ξανά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 36΄. Για τη Λεβερκούζεν είχε ισοφαρίσει ο Αντλί στο 28′.

Μάιντς – Σάλκε 2-3
Η Σάλκε πήρε ένα μεγάλο διπλό στη MEWA Arena, καθώς επικράτησε 3-2 της Μάιντς. Κάπως έτσι, η ομάδα του Γκελζενκίρχεν πήρε βαθιά ανάσα, αφού ανέβηκε στη 14η θέση με 30 πόντους και περιμένει τους αντιπάλους της στη μάχη του υποβιβασμού. Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι έμειναν 8οι με 45 βαθμούς και έχασαν έδαφος για την Ευρώπη.

Ο Μπίλτερ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γκελζενκίρχεν στο 28′, με τον Μπαρέιρο να ισοφαρίζει στο 53′. Ο Κράους ξανά έβαλε μπροστά την Σάλκε, όμως ο Μαρτίν έφερε το ματς εκ νέου στα ίσα στο 70′.

Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Μπίλτερ να ευστοχεί στο 90+12′. Μάλιστα, το πέναλτι έφερε πολλές διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.