Δυτική Ελλάδα – Αστυνομικό Δελτίο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη  ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία μεταλλική ράβδος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για παράβαση Υγειονομικών Διατάξεων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Ιόνια Οδό, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (4,4) γραμμάρια κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μικροποσότητα κάνναβης.

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, ένας ενήλικος και ένας 16χρονος, διότι οδηγούσαν αυτοκίνητα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.