Χανιά: Για τρίτη ημέρα δίνει μάχη το 2,5 ετών κοριτσάκι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για τρίτη ημέρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το 2,5 ετών κοριτσάκι στα Χανιά που υπέστη σοβαρότατα τραύματα όταν ο πατέρας του κάνοντας όπισθεν με το αγροτικό του αυτοκίνητο το χτύπησε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που παρακολουθούν το κοριτσάκι, βρίσκεται διασωληνωμένο σε καταστολή με την αναπνοή του να υποστηρίζεται μηχανικά. Λαμβάνει μεγάλες δόσεις φαρμακευτικής αγωγής ενώ έχει αυξημένη ενδοκράνια πίεση.

Ιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να καταφέρουν να κάνουν το καλύτερο δυνατόν για το 2,5 ετών κοριτσάκι .Η μητέρα του κοριτσιού, η οποία είναι 5,5 μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της μαζί με τον άντρα της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες νιώθει ενοχές για τον βαρύτατο τραυματισμό του παιδιού του.

Τα πρώτα λόγια του πατέρα του 2,5 ετών κοριτσιού στους αστυνομικούς

Ο ίδιος δεν είναι ακόμα σε θέση να καταθέσει ενώ τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ήταν: «Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα». Παράλληλα έγινε και αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, στο οποίο ήταν αρνητικός.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Όλα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο πατέρας έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει. Δυστυχώς, δεν είδε ότι πίσω από το όχημα βρισκόταν το κοριτσάκι του με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Όταν κατάλαβε τι έγινε, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί να είναι στο έδαφος. Ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το παιδί μεταφέροντάς το- αρχικά- στο νοσοκομείο Χανίων και- στη συνέχεια- στο ΠΑΓΝΗ. Ο πατέρας, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από εισαγγελική εντολή.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.