Super League 1: Μάχες παραμονής σε Αγρίνιο και Νίκαια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η μάχη επιβίωσης συνεχίζεται στα πλέι άουτ της Super League 1, με την 5η αγωνιστική που περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις. Όλες αρχίζουν στις 19:15 και ενδέχεται απόψε να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση.

Στη Νίκαια, ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς που η νίκη είναι.. «εξάποντο». Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει δύο επιπλέον βαθμούς από τους Νικαιώτες, χάρη στη νίκη 3-2 που σημείωσε επί του Παναιτωλικού. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του ΠΑΣ στα πλέι άουτ, αλλά ακόμα δεν έχει ξεμπλέξει. Ο Ιωνικός πήρε την ισοπαλία στη Λιβαδειά, αλλά πρέπει να υπερασπιστεί την έδρα του, για να συνεχίζει να ελπίζει.

Ο Λεβαδειακός βρίσκεται σε δύσκολη θέση και έχει δύσκολη αποστολή στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν είναι σε καλό φεγγάρι, ωστόσο χρειάζεται τη νίκη για να μη μπλέξει χειρότερα.

Στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας Τρίπολης κοντράρεται με τη Λαμία, θέλοντας να πάρει το τρίποντο και να απομακρυνθεί σημαντικά από τις επικίνδυνες θέσεις. Ο Γιάννης Δουβίκας έδειξε να… συμμαζεύει κάπως τα πράγματα στο ματς με τον ΟΦΗ, αλλά απαιτείται βελτίωση. Η Λαμία κάνει πορεία πρωταθλητισμού σε αυτά τα πλέι άουτ και θα επιδιώξει να πάρει το «διπλό». για να πάρει ανάσα.

Τέλος, Ατρόμητος και ΟΦΗ είναι οι δύο ομάδες που δεν έχουν το άγχος του υποβιβασμού. Αντίθετα, διεκδικούν, ξεκινώντας από την ίδια βάση, τους 34 βαθμούς, την πρωτιά στα πλέι άουτ. Οι Περιστεριώτες εμφανίζονται ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια, ενώ οι Κρητικοί αρχίζουν να βελτιώνουν την αγωνιστική τους εικόνα.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ

19:15 Αστέρας Τρίπολης – Λαμία Νovasports 4

19:15 Ατρόμητος – ΟΦΗ Νovasports 2

19:15 Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα Cosmote Sport 1

19:15 Παναιτωλικός – Λεβαδειακός Cosmote Sport 2

Η βαθμολογία

7.  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  34

8.  ΟΦΗ  34

9.  ΑΣΤΕΡΑΣ  29

10.  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 29

11.  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 27

12.  ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ  26

13.  ΙΩΝΙΚΟΣ  25

14.  ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 23

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.