Μητσοτάκης: Τι απαντά στην κριτική των Σαμαρά και Καραμανλή – «Καταφέραμε να αποδείξουμε ότι είναι εφικτό ένα κεντροδεξιό κόμμα να έχει ευρεία απήχηση»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έμμεση απάντηση στην κριτική των δύο πρώην πρωθυπουργών έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του συνεδρίου του Economist, μιλώντας για το ιδεολογικό στίγμα και τη διεύρυνση του κόμματος.

«Καταφέραμε να φτάσουμε στο 41%. Καταφέραμε να αποδείξουμε ότι είναι εφικτό ένα κεντροδεξιό κόμμα να έχει πολύ ευρεία απήχηση και να μπορεί να συσπειρώσει πολίτες που μπορεί να αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιοί, αλλά και πολίτες που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικοί κεντρώοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται εντός της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας οι συζητήσεις σχετικά με τη στροφή στα δεξιά και την επιλογή της διεύρυνσης.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει να θέσει στο επίκεντρο της πολιτικής δραστηριότητάς του τα ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών και την αντιμετώπισή τους.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας διαδοχικές επισκέψεις στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, αλλά και στο υπουργείο Υγείας.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.