«Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ»: Το βίντεο που ανέβασε ο Αντώνης Ρέμος στο Instagram απευθυνόμενος στους θαυμαστές του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση» αναφέρει ο Αντώνης Ρέμος, σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram απευθυνόμενος σε φίλους και θαυμαστές.

«Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται…» αναφέρει ο Αντώνης Ρέμος, σε δύο stories που έκανε στο Instagram ενημερώνοντας ότι η επόμενη συναυλία του, που είναι τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα γίνει κανονικά όπως και «όλες οι υπόλοιπες που έρχονται».

«Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του.
Η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ» κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Νωρίτερα, ο Αντώνης Ρέμος έβγαλε ανακοίνωση για την υπόθεση φοροδιαφυγής για την οποία ελέγχεται, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Όλως παραπλανητικώς η μεμονωμένη περίπτωση μιας φορολογικής δήλωσης, που συνδέεται με την περίοδο του Covid, όταν και όλα ήταν κλειστά, φέρεται ως δήθεν κανόνας, ενώ καταβάλλω ως φυσικό πρόσωπο και μέσω εταιρειών συμφερόντων μου μεγάλα ποσά σε φόρους».

Ο δικηγόρος του Αντώνη Ρέμου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στον Alpha το απόγευμα της Παρασκευής (5/7/24) αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι θα προχωρήσει σε μήνυση τη Δευτέρα, για την υπόθεση και τις διαρροές.

«Όταν διαρρέει μια Αρχή τέτοια ψεύδη, αυτό είναι θεσμικό ατόπημα και πρέπει να ερευνηθεί» τόνισε μεταξύ άλλων.

 

newsit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.