Ψυχικό: Βρήκαν τη μηχανή της εκτέλεσης του τοπογράφου – Με τις βαλίτσες στα χέρια έπιασαν τον προσαχθέντα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η μηχανή που βρέθηκε χθες και τα βίντεο που αποτυπώνουν όλη τη διαδρομή από το σημείο της δολοφονίας του τοπογράφου της Μυκόνου στο Ψυχικό «δείχνουν» τον άνθρωπο που προσήχθη χθες αργά το βράδυ ως εκτελεστής του 54χρονου.

Ο σκληρός ποινικός – είχε εμπλακεί σε απαγωγή γνωστού επιχειρηματία, είχε καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον 25 χρόνια και παρόλα αυτά κατάφερε να αποφυλακιστεί – προσήχθη χθες αργά το βραδύ από το κέντρο της Αθήνας με τις βαλίτσες στα χέρια, καθώς ετοιμαζόταν να αναχωρήσει μαζί με τη σύντροφό του, για προορισμό που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός.

Μεταφέρθηκε στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής με τους αξιωματικούς να προσπαθούν να πάρουν απαντήσεις για το συμβόλαιο θανάτου που σφραγίστηκε σε βάρος του Παναγιώτη Στάθη, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχει αποτέλεσμα, καθώς ο προσαχθείς, κρατά το στόμα του κλειστό τηρώντας αρνητική στάση.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν συνδυαστικά να τον «δέσουν», καθώς τα βίντεο αλλά και η μηχανή που βρέθηκε χθες Παρασκευή (5.7.2024) και γίνεται φύλλο και φτερό για dna και αποτυπώματα, εκτιμούν ότι θα δώσουν το «πράσινο φως» από τις εισαγγελικές αρχές να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης και να μετατρέψουν την προσαγωγή σε σύλληψη.

Αυτό που λένε «πηγές» στο newsit.gr είναι πως οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν πως έχουν στα χέρια τους τον εκτελεστή του τοπογράφου, όμως πρέπει να βρεθεί το στοιχείο που θα τον «δέσει» για να προχωρήσει η υπόθεση.

newsit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.