19χρονος Ελληνοαμερικανός σκότωσε τους γονείς του και τραυμάτισε αστυνομικό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένας 19χρονος Ελληνοαμερικανός σκότωσε τους γονείς του στο σπίτι τους στη Φλόριντα και πυροβόλησε έναν αστυνομικό σε ανταλλαγή πυρών που καταγράφηκε από κάμερα σώματος. Στη συνέχεια, ο έφηβος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Χρήστος Αλέξανδρος Θέμελης Τζούνιορ πυροβόλησε θανάσιμα τον 51χρονο πατέρα του, Χρήστο Βύρωνα Θέμελη, στο σπίτι τους. Στις 23:00, πυροβόλησε την 48χρονη μητέρα του, Ρεμπέκα Αν, στη μπροστινή αυλή ενώ οι αξιωματικοί της αστυνομίας έβλεπαν, δήλωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Hillsborough.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι όταν έλαβαν μια κλήση από τη μητέρα του δράστη, η οποία είπε ότι ο γιος της είχε μόλις πυροβολήσει τον σύζυγό της, είπε ο σερίφης Τσαντ Κρόνιστερ στη New York Post. Η μητέρα είχε λάβει οδηγίες να περπατήσει στο μπροστινό γρασίδι προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο, αλλά ο γιος της την πυροβόλησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού καθώς κατευθυνόταν προς αυτούς. Στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους, όπως αποτυπώθηκε σε πλάνα.

Σταμάτα να πιάνεις τη ζώνη σου», ακούστηκε ένας αστυνομικός να φωνάζει στον έφηβο λίγο πριν αρχίσει να πυροβολεί. Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, ο 26χρονος αστυνομικός Σέιν ΜακΓκοφ, πυροβολήθηκε στο πόδι, ανέφεραν οι αρχές. Οι συνάδελφοί του έλαβαν γρήγορα μέτρα και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες πριν μεταφερθεί εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο.

«Χτυπήθηκα», είπε ο ΜακΓκοφ καθώς ούρλιαζε από τον πόνο, σύμφωνα με πλάνα. Ακολούθησε ανταλλαγή πυρών, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 19χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο ίδιος σύρθηκε στο σπίτι, όπου μετά από λίγο οι αστυνομικοί τον βρήκαν νεκρό.

Ο Ελληνοαμερικανός έφηβος προφανώς είχε κάποια προβλήματα με τις αρχές επιβολής του νόμου στη Φλόριντα στο παρελθόν και του αφαιρέθηκαν τα όπλα, είπαν αξιωματούχοι στη New York Post. «Πώς είχε πρόσβαση σε οποιοδήποτε τύπο πυροβόλου όπλου για να μπορέσει να ασκήσει τέτοιου είδους βία εδώ απόψε;» ρώτησαν, αποκαλώντας τον δράστη «τέρας».

«Το τέρας που συναντήσαμε σήμερα το βράδυ είναι υπεύθυνο όχι μόνο για τον τραυματισμό του αστυνομικού μας, αλλά και για τη δολοφονία της μητέρας και του πατέρα του. Οι Αρχές απάντησαν σε μια χαοτική σκηνή και τέθηκαν αμέσως σε κίνδυνο για να προστατεύσουν την κοινότητά μας. Χωρίς τη γρήγορη και επιδέξια απάντηση του αστυνομικού μας, μια ολόκληρη γειτονιά θα βρισκόταν σε κίνδυνο».

https://www.newsbomb.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.