Πάτρα: Ο καιρός σήμερα Κυριακή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ηλιοφάνεια αναμένεται σήμερα Κυριακή στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση θα επικρατήσει λιακάδα με διαστήματα αραιής συννεφιάς, με την θερμοκρασία να φθάνει τους 31 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 80%.

Από τη Δευτέρα θα αρχίσει και πάλι να ανεβαίνει η θερμοκρασία με τον υδράργυρο να φθάνει την Τετάρτη τους 38-39 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές μπόρες ή καταιγίδες στα βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 15 έως 34, στη Θεσσαλία από 15 έως 34-36 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 33, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 18 έως 33-35 βαθμούς, στα Επτάνησα από 18 έως 32 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 18 έως 32, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34-35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, και τοπικά στα Δωδεκάνησα 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.