Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 90χρονο που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοκ προκαλεί η είδηση για τον 90χρονο που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου κοριτσιού στη Σάρτη Χαλκιδικής. Ο ηλικιωμένος βρίσκεται ήδη ενώπιον των αρμόδιων αρχών.

Ο 90χρονος οδηγήθηκε το βράδυ της Κυριακής (16.06.2024) στην εισαγγελέα Χαλκιδικής και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την κατηγορία της ασέλγειας στην 11χρονη στην περιοχή της Σάρτης.

Ειδικότερα, στον κατηγορούμενο, που παρέμεινε στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου για παραπάνω από μία ώρα, ασκήθηκε ποινική δίωξη για «κατάχρηση ανίκανης προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και παράνομη κατακράτηση».

Σήμερα, 17 Ιουνίου, ο 90χρονος θα οδηγηθεί στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί και να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί. Μέχρι την απολογία του παραμένει υπό κράτηση. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ φέρεται να είπε πως «ποτέ δεν θα πείραζε ένα αγγελούδι…».

Υπενθυμίζεται πως όταν ο θείος της 11χρονης πήγε στη συνέχεια να ζητήσει τον λόγο από τον 90χρπνο, τότε αυτός στράφηκε εναντίον του και, κρατώντας τσεκούρι στο χέρι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr, απείλησε ότι θα τον χτυπήσει με αυτό.

Η μητέρα της 11χρονης σοκαρισμένη μίλησε στο newsit.gr: «Ευτυχώς είναι καλά τώρα το κορίτσι μου. Κάναμε μήνυση μαζί με τον σύζυγό μου και τον συνέλαβαν. Ο ηλικιωμένος δεν πρόλαβε να κάνει κάτι πιο δυσάρεστο, την ακούμπησε μόνο, σύμφωνα με όσα λέει η μικρή. Πιστεύω να πάνε όλα καλά και θα είμαστε μαζί της να τη βοηθήσουμε να το ξεπεράσει».

Σύμφωνα με τους συγγενείς, το κοριτσάκι βγήκε να παίξει και «χάθηκε», με τους γονείς του να το αναζητούν. Το παιδί επέστρεψε στο σπίτι του δύο ώρες μετά, κλαίγοντας.

Όπως λένε οι συγγενείς της 11χρονης, η μικρή κατάφερε και έφυγε μόνο του από τα χέρια του ηλικιωμένου, πήγε στο σπίτι κατευθείαν και είπε στη μητέρα της τι είχε συμβεί.

«Τρομοκρατημένο κατευθείαν μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Κατευθείαν πήγα πίσω του. γιατί σε μένα μόνο μιλάει. Λέω παιδί μου τι έγινε; ”Θείε”, λέει, ”άρχισε να με χαϊδεύει, να με πιάνει να με φιλάει και πήγα να φύγω και με κρατάει από το χέρι και με τραβάει μέσα στο σπίτι”, λέει. Άρχισα να κλαίω και έτσι μπόρεσα και έφυγα», μετέφερε στις αρχές ο θείος του μικρού κοριτσιού.

Τελευταία νέα και ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.