Πάτρα: Από σήμερα τέλος το παρκάρισμα στον Μώλο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από σήμερα απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα, καθώς έχουν τοποθετηθεί εμπόδια για την αποτροπή της διέλευσης ΙΧ.

Η δημοτική αρχή ελπίζει πως θα συμμορφωθούν οι οδηγοί και θα απελευθερωθεί ο Μόλος από τα εκατοντάδες οχήματα που παρκάρουν καθημερινά, κάνοντας παράλληλα έκκληση για αποφυγή παράνομων ενεργειών.

Να σημειωθεί πως και τον Απρίλιο 2022 είχε επιχειρηθεί, χωρίς θετικά αποτελέσματα, η τοποθέτηση εμποδίων για να μην εισέρχονται οχήματα εντός του Μόλου.

Εξάλλου σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος Πατρέων σημείωσε:

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου.

“Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμευμένα οχήματα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα εγκλωβιστούν”, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Πατρέων.

Η δημοτική αρχή προετείνει την στάθμευση στα δημοτικά πάρκινγκ, ωστόσο ακόμη και σήμερα πρώτη ημέρα λειτουργίας του μέτρου, το λεωφορείο που μεταφέρει οδηγούς από το πάρκνκγ “Καλεντζώτης” έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, λόγω βλάβης, από χθες. Ενώ είναι συχνότατες να αναβολές των δρομολογίων λόγω προβλημάτων που εμφανίζει το λεωφορείο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.