Θέατρο Act: «Ανέστης Δελιάς: Ένας άγγελος πεταμένος στα σκουπίδια»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την Δευτέρα, 3 Ιουνίου, στις 21.00 θα παρουσιαστεί στην Πάτρα στο Θέατρο Act (Γεροκωστοπούλου 65) το πρωτότυπο θεατρικό έργο «Ανέστης Δελιάς: Ένας άγγελος πεταμένος στα σκουπίδια» σε σενάριο της Γεωργίας Καποπούλου.

Πρόκειται για μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στον Ανέστη Δελιά, θρυλικό μέλος της ρεμπέτικης κομπανίας “Τετράς η Ξακουστή του Πειραιώς”.

Τον Ανέστη Δελιά ερμηνεύει ο τραγουδοποιός Παύλος Μπερμπερίδης και η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Λουριδά.

Περίληψη:

Ο “Ανέστος” μας μιλά για το αγαπημένο του μπουζούκι, τις εξαρτήσεις του, τους έρωτές του. Ακολουθούμε τη διαδρομή μιας ταραχώδους ζωής, ενός γνήσιου ρεμπέτη, που έγραψε αξέχαστα τραγούδια και που έφυγε βουλιάζοντας στη σκοτεινή άβυσσο της ηρωίνης, μόλις στα 32 του χρόνια. Μερικά από τα γνωστότερα τραγούδια του που θα ακούσετε και θα τραγουδήσετε ζωντανά: “Μες στης Πόλης το χαμάμ”, “Ο Νίκος ο Τρελάκιας”  και το προφητικό “Ο πόνος του πρεζάκια”.

Το τρέιλερ: https://youtu.be/7Df4pDSvgNk

Εισιτήρια αποκλειστικά μέσω: https://www.more.com/theater/anestis-delias/

Για τηλεφωνικές κρατήσεις: 6942838569

Εισιτήρια: 12€ και 10€

Δευτέρα, 3 Ιουνίου
στις 21.00
στην Πάτρα
στο Θέατρο Act

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ

Ο Παύλος Μπερμπερίδης γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1987. Είναι σολίστ του μπουζουκιού. Σπούδασε στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής). Η μεγάλη του αγάπη είναι το ρεμπέτικο και το λαϊκό τραγούδι. Έχει το δικό του studio μουσικής όπου στήνει παραγωγές, όπως το μουσικό αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη που κινηματογράφησε με τον Γιώργο Λουριδά: https://youtu.be/UVZvzU774PY?si=5NYylVvA6FW3aWgj

Ο Γιώργος Λουριδάς είναι σκηνοθέτης θεάτρου και κινηματογράφου, με πτυχίο στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, πτυχίο Κινηματογράφου από τη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και σπουδές στο Université de Picardie Jules Verne, της Αμιένης. Τελεί πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 2020. Είναι ιδρυτής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Οι Μονόλογοι της Λήδας. Οι ταινίες του, μικρού και μεγάλου μήκους, γυρισμένες εντός και εκτός Ελλάδας, έχουν βραβευθεί διεθνώς σε πολυάριθμα κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.