Συναυλία σήμερα στο Πολύεδρο: «Within the world, ο διάλογος»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συναυλία “Within the world, Ο διάλογος” με τους υπέροχους μουσικούς Ελένη Αντωνίου (φωνή) και Δημήτρη Μακρή (κιθάρα), θα πραγματοποιηθεί στο Πολύεδρο, το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 9 το βράδυ.

Within the world – ο Διάλογος

Η ερμηνεύτρια Ελένη Αντωνίου συναντάει τον κλασικό κιθαρίστα Δημήτρη Μάκρη σε έναν μυσταγωγικό μουσικό διάλογο μεταξύ Δύσης και Ανατολής. Από τον Βραζιλιάνο Bonfa, τον Νιno Rota, και την Nina Simone, στον Τσιτσάνη, τον Χατζιδάκι, τον Κραουνάκη και πολλούς άλλους, οι επιλεγμές διασκευές του παγκόσμιου ρεπερτορίου σε συνδυασμό με την  ευαισθησία, τη γνώση και την ανάγκη για επικοινωνία των δύο καλλιτεχνών μας καλούν σε ένα ταξίδι που έχει σίγουρο προορισμό την απόλαυση και τη μυσταγωγία. Θα ακουστούν επίσης έργα κλασσικής κιθάρας, Piazzolla, Maximo Pujol, José  Merlin και άλλοι.

Κλείστε τη θέση σας εγκαίρως!

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2610 277342.

Είσοδος 8 ευρώ

Η Ελένη Αντωνίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε Θεατρολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών στον Τμήμα Θεατρικών Σπουδών και Σύγχρονο Τραγούδι (βαθμός Άριστα με διάκριση) στο Πατραικό Ωδείο (τάξη: Βασιλικής Κεφάλα) . Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Θέατρο στο ΕΚΠΑ στο στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών ( εστιασμένη στην Υποκριτική) και τις μουσικές σπουδές στον τζαζ αυτοσχεδιασμό και στην εξερεύνηση των Μουσικών της Ανατολικής Μεσογείου και του Αστικού Τραγουδιού. Το ρεπερτόριο της είναι ευρύ και κυμαίνεται μεταξύ παλιού αστικού, ρεμπέτικου, έντεχνου τραγουδιού και τζαζ.

Ο Δημήτρης Μακρής γεννήθηκε στην Στοκχόλμη Σουηδίας το 1974 όπου και πήρε τα πρώτα μαθήματα κιθάρας από τον Ε Danneberg. Συνέχισε τις σπουδές στην Ελλάδα με τον  Π.Κυδωνιάτη και στην συνέχεια με τον Ευάγγελο Ασημακόπουλοαπό όπου αποφοίτησε και πήρε το δίπλωμα με Άριστα παμψηφεί. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους : Λίζα Ζώη, Oscar Chiglia, Frederick Hand, Jerry Willard, Goran Sollscher, R. Dyens κ.α. Έχει εμφανιστεί σε ρεσιτάλ και συναυλίες στην Ελλάδα (Πάτρα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη κτλ) καθώς και στο Εξωτερικό (Σουηδία, Καλιφόρνια, Φλόριντα). έχει συμπράξει ως σολίστ με την Ορχήστρα Πατραϊκής Μαντολινάτας καθώς και σε σύνολα Μουσικής Δωματίου.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.