O Γιώργος Λιάγκας αγόρασε μέσω πλειστηριασμού τη μεζονέτα του βιομήχανου αλλαντικών Παναγιώτη Νίκα στην Τήνο ΦΩΤΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τη βίλα του βιομήχανου αλλαντικών Παναγιώτη Νίκα στην Τήνο αγόρασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr, το ακίνητο βγήκε σε πλειστηριασμό για 458.000 ευρώ, με τον Γιώργο Λιάγκα να δίνει δύο ευρώ περισσότερα και έτσι η πολυτελής κατοικία πέρασε στα χέρια του.

Το ακίνητο, ήταν εγκαταλελειμμένο πολλά χρόνια και θα χρειαστεί «γενναιόδωρη» ανακαίνιση.

Το ακίνητο βρίσκεται σε περιοχή εκτός σχεδίου, κοντά στον παραθαλάσσιο οικισμό Κιόνια και στη Χώρα της Τήνου, σε συγκρότημα κατοικιών που αναπτύσσεται σε οικόπεδο 4.063,65 τ.μ.

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, η θέση του οικοπέδου προσφέρει μοναδική θέα στη θάλασσα και τα γύρω νησιά.

Όταν ο καιρός το επιτρέπει, διακρίνονται, εκτός από τα κοντινά νησιά (Σύρος, Δήλος, Μύκονος), και τα πιο μακρινά (Πάρος, Αντίπαρος, Νάξος, Κύθνος, Σέριφος).

Περιλαμβάνει υπόγειο με εμβαδόν 111,51 τ.μ., που αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, wc, αποθήκη και τη σκάλα ανόδου, ενώ το ισόγειο έχει εμβαδόν 50,04 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού – τραπεζαρίας – κουζίνας, σκάλα προς το υπόγειο και τον πρώτο όροφο.

Πρόκειται για το τρίτο περιουσιακό στοιχείο προερχόμενο από κληρονομιά του Παναγιώτη Νίκα το οποίο οδηγείται σε πλειστηριασμό.

Το πρώτο ήταν το διαμέρισμα της οικογένειας Νίκα σε πολυκατοικία επί της οδού Στησιχόρου στην περιοχή των Παλαιών Ανακτόρων.

Το διαμέρισμα βγήκε σε πλειστηριασμό στις 19 Απριλίου 2023 με μειωμένη τιμή εκκίνησης, στα 1,55 εκατ. ευρώ, και έπειτα από διαδοχικά «χτυπήματα» κατακυρώθηκε στα 2,5 εκατ. ευρώ, δηλαδή, περίπου 1 εκατ. ευρώ παραπάνω. Το δεύτερο ήταν η πλούσια συλλογή έργων ζωγραφικής, που περιλαμβάνει 325 πίνακες διαφόρων καλλιτεχνών, η οποία παρά τις διαδοχικές προσπάθειες έμεινε στα αζήτητα.

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.