Χρήστος Νικολόπουλος για Χαρούλα Αλεξίου: «Καλά έκανε και σταμάτησε το τραγούδι, αν η φωνή δε βγαίνει…»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στη Χαρούλα Αλεξίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10».

Στην συνέντευξη του στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, ο καταξιωμένος συνθέτης μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για την απόφαση της μεγάλης ερμηνεύτριας να αποσυρθεί από το τραγούδι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Νικολόπουλος σημείωσε: «Καλά έκανε η Χαρούλα Αλεξίου και σταμάτησε το τραγούδι, φυσικά. Και γω είμαι της άποψης ότι, αν η φωνή δε βοηθάει τον ερμηνευτή, θα πράπει να σταματάει ή να περιορίζεται ή να κάνει κάτι σχετικό άλλο».

«Θέλει, βέβαια, πολύ μεγάλη δύναμη αυτή η απόφαση. Πάρα πολύ μεγάλη δύναμη, πάρα πολύ. Δεν είναι καθόλου εύκολη απόφαση».

«Έχω δει καλλιτέχνες να έχουν φτάσει σε ένα σημείο που να μην μπορούν να τραγουδήσουν και να επιμένουν, αρκετές φορές, δυστυχώς. Πολλοί το κάνουν όμως για λόγους βιοποριστικούς, γιατί οι παλιοί τραγουδιστές, της μεσαίας κατηγορίας, νόμιζαν ότι οι εποχές θα είναι πάντα χρυσές και δεν έκαναν τα κουμάντα τους για να μπορούν να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους. Έτσι, αναγκάζονται, με κακό τρόπο ερμηνείας, να συνεχίζουν να τραγουδούν», συμπλήρωσε.

https://www.athensmagazine.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.