Υπάρχει και η άλλη όψη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η βουλεύτρια Αχαΐας της Νέας Αριστεράς Σία Αναγνωστοπούλου, έκανε μια πραγματικά υπέροχη ανάρτηση στο fb:

Έτσι, για να μη μιλάμε μόνο για τις αθλιότητες της τηλεόρασης, της προπαγάνδας, του λάιφ στάιλ και στην πολιτική, της διαφημιστικής καμπάνιας πρωινάδικου υπέρ συγκεκριμένου πολιτικού, κλπ. Υπάρχει και η άλλη όψη της τηλεόρασης, και αυτή όταν θέλει είναι πολύ καλή.
Χθες βράδυ για παράδειγμα “έτρεχα ” από κανάλι σε κανάλι και δεν προλάβαινα. Εντάξει, έχω μια αδυναμία στο σήριαλ “Ναυάγιο ” και το βλέπω όταν μπορώ. Έλα όμως που, προς τη μέση περίπου, η Natasa Giamali (κι εδώ αδυναμία, τι να κάνω;) είχε συζήτηση με Dimitris N. Maniatis και Νίκος Ξυδάκης – Nikos Xydakis!!! Και οι 2 ήταν υπέροχοι, πραγματικά. Συμφωνούσες ή όχι, οι άνθρωποι ξέρουν γράμματα, είναι επαγγελματίες και τιμούν τη δουλειά τους.
Κι εκεί που τελείωσε το “Ναυάγιο ” , να’σου η Δώρα Αναγνωστοπουλου (δεν είμαστε συγγενείς) με το Mega Stories και μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή. Η αστυνομική βία απέναντι στους πολίτες, βία που έχει οδηγήσει σε θάνατο (Μάγγος) ή σε σοβαρότατους τραυματισμούς. Συνεντεύξεις με πολίτες που γνώρισαν την αστυνομική βία, κλπ.
Ευτυχώς, Μανιάτης-Ξυδάκης τελείωσαν και μπόρεσα να “απατήσω” τη Νατάσα με τη Δώρα με την ησυχία μου.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.