Γουέστ Χαμ – Λεβερκούζεν 1-1: Οι Γέρμανοι γιόρτασαν την πρόκριση διευρύνοντας το αήττητο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Λεβερκούζεν αρνήθηκε να λυγίσει και στο Λονδίνο και με το 1-1 που απέσπασε στο 89′ κόντρα στην Γουέστ Χαμ, προκρίθηκε στους “4” του Europa League μένοντας αήττητη για 44ο διαδοχικό παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις.

Το ματς

Η Λεβερκούζεν μπήκε στο χορτάρι με τον αέρα της εστεμμένης πρωταθλήτριας Γερμανίας (για πρώτη φορά στην ιστορία της) και κουβαλώντας το εκπληκτικό αήττητο σερί των 43 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, όμως στο πρώτο μέρος τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Γουέστ Χαμ.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν φουριόζοι στο χορτάρι του “London Stadium” έχοντας στο μυαλό τους πως έπρεπε να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου αγώνα στην “Bay Arena” και μόλις στο 13ο λεπτό πήραν προβάδισμα, με τον Αντόνιο να αξιοποιεί καλοζυγισμένη σέντρα του Μπόουεν για να νικήσει με ωραία κεφαλιά τον Κόβαρ.

Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να κυριαρχούν και να έχουν 10 τελικές (5 εντός εστίας) μέχρι να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, όμως η Λεβερκούζεν, παρότι δεν έπιασε καλή απόδοση (μόλις 1 τελική σε αυτό το διάστημα), κατάφερε να αντέξει και να μη δεχτεί δεύτερο γκολ που θα ακύρωνε το πλεονέκτημά της.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Τσούφαλ, Ζουμά, Αγκέρντ (45′ Ογκμπόνα), Κρέσγουελ, Γουόρντ-Πράους, Άλβαρες, Σούτσεκ, Μπόουεν, Αντόνιο, Κούντους
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Κόβαρ, Στάνισιτς, Κοσούνου (29′ Ταπσόμπα), Τα, Χινκάπιε, Τζάκα, Παλάσιος, Τέλα (46′ Φρίμπονγκ), Βιρτς, Γκριμάλντο (68′ Αντλί), Σικ (46′ Μπονιφέις)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.