Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έμαθα τον θάνατο του αδερφού μου πέντε λεπτά πριν βγω στη σκηνή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε μια αναφορά στην απώλεια του αδερφού του, αλλά και τη στιγμή που ο ίδιος πληροφορήθηκε τον θάνατό του.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» απάντησε στην ερώτηση αν έχει τύχει να ανέβει στη σκηνή, ενώ βιώνει δύσκολες προσωπικές καταστάσεις.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, περιέγραψε τη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του, που ήταν μόλις μερικά λεπτά πριν ξεκινήσει μια παράσταση που πρωταγωνιστούσε.

«Πάρα πολλές φορές. Έχασα τον αδερφό μου και έπρεπε να παίξω κανονικά στην παράσταση. Το έμαθα πέντε λεπτά πριν βγω στη σκηνή. Δεν ήταν ξαφνικός θάνατος, γιατί τον περιμέναμε, αλλά η παράσταση έπρεπε να γίνει. Οι άλλοι είχαν πιο πολύ άγχος από μένα. Έχαναν τα λόγια τους, έπεφταν κάτω… Είχαν το άγχος να με προστατεύσουν. Εγώ έπαιξα κανονικά τον ρόλο μου» είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Σε συνέντευξή του πριν αρκετά χρόνια, ο ηθοποιός είχε αναφερθεί ξανά στην  απώλειά του, λέγοντας: «Με πόνεσε πολύ ο θάνατος του αδελφού μου από καρκίνο. Ήταν πλήγμα. Έχω αντιμετωπίσει και άλλους θανάτους στην οικογένειά μου, η απώλεια όμως ενός νέου ανθρώπου είναι αξεπέραστη. Δεν υπάρχει ελληνική οικογένεια που να μην έχει δικό της άνθρωπο, που να μην έχει περάσει, είτε έχοντας κερδίσει είτε χάσει τη μάχη, απ’ αυτήν τη μάστιγα».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.