Kate Middleton: Πότε θα επιστρέψει σε βασιλικές εκδηλώσεις ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Kate Middleton θα παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο. Ωστόσο, μπορεί να συμμετέχει σε εκδηλώσεις όταν αισθάνεται ικανή.

Πηγές του Παλατιού λένε ότι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα επιστροφή στα βασιλικά καθήκοντα. Άλλωστε, το είπε και η ίδια ανακοινώνοντας τη σοκαριστική διάγνωση πριν από μία εβδομάδα, ότι η επιστροφή της εξαρτάται από τις συμβουλές και τις οδηγίες των γιατρών. Προς το παρόν, η Kate επικεντρώνεται στην πλήρη ανάρρωσή της, με την οικογένειά της να είναι στο πλευρό της για να τη στηρίξει.

Έχει την εσωτερική δύναμη, την υποστήριξη του συζύγου της και της εξαιρετικής οικογένειάς της, ώστε να μπορεί να επικεντρωθεί σε αυτό που είναι σημαντικό, που είναι να επανέλθει στη δύναμή της“, λέει η Ailsa Anderson, πρώην εκπρόσωπος της βασίλισσας Ελισάβετ, αποκλειστικά στο PEOPLE.

Οι πιο κοντινοί άνθρωποι στον κύκλο της Kate λένε ότι ελπίζουν πως όταν είναι έτοιμη, θα επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ.

[Η βασιλική οικογένεια] είναι ευάλωτη αυτή τη στιγμή και θα εκτιμηθεί ακόμη περισσότερο ότι είναι άνθρωποι με αδυναμίες όπως όλοι μας”, λέει ένας πρώην βοηθός του Παλατιού. “Είναι τόσο αφοσιωμένοι στους ρόλους τους. Νομίζω ότι θα διαπιστώσετε ότι όταν η Κέιτ αναρρώσει πλήρως, θα επιστρέψει ακόμη πιο παθιασμένη”.

Μπορεί η Kate να μην έχει αποκαλύψει τον τύπο ή το στάδιο καρκίνου από το οποίο πάσχει, αλλά ο βασιλικός ανταποκριτής της Le Monde σε δηλώσεις του στο γαλλικό Gala επεσήμανε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υπεβλήθη σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου.

Τις ημέρες που ακολούθησαν μετά την ανακοίνωση από την Kate της διάγνωσής της, η ίδια και ο William συνέχισαν να επικεντρώνονται στα παιδιά τους, τα οποία βρίσκονται σε διακοπές λόγω Πάσχα. Η οικογένεια θα παρακάμψει επίσης την παράδοση επιλέγοντας να μην συμμετάσχει στις πασχαλινές λειτουργίες στις οποίες θα συμμετέχουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Αντ’ αυτού, θα περάσουν το Σαββατοκύριακο ιδιωτικά στο σπίτι τους. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα επανέλθει στα δημόσια καθήκοντά του μετά την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο στις 17 Απριλίου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.