Μπακασέτας: “Υποχρέωση να μην το βάζεις κάτω και αυτό θα κάνουμε”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Εθνική δεν πέτυχε το στόχο της, καθώς ηττήθηκε από τη Γεωργία στα πέναλτι και δεν πήρε την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Ο αρχηγός της γαλανόλευκης Τάσος Μπακασέτας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι ο αποκλεισμός πονάει πάρα πολύ εκείνον και τους συμπαίκτες του, ωστόσο έχουν “υποχρέωση” και ευθύνη να μην το βάζουν κάτω και αυτό θα κάνουν.

“Το συναίσθημα να παίζεις για τη χώρα σου, δεν (θα έπρεπε να) χρειάζεται επεξήγηση. Η Εθνική Ελλάδας (θα έπρεπε να) είναι κάτι παραπάνω για όλους μας. Είναι τιμή. Είναι ευθύνη. Είναι περηφάνεια. Είναι αγάπη.

Λένε πως η αγάπη πονάει. Έτσι είναι. Ναι, ο αποκλεισμός μας πονάει. Πάρα πολύ. Ούτε αυτό (θα έπρεπε να) χρειάζεται επεξήγηση.

Επίσης, η ευθύνη συνοδεύεται από «υποχρεώσεις». Μια από αυτές είναι να μη λυγίζεις στα δύσκολα. Να βγαίνεις μπροστά. Να προσπαθείς να εμπνεύσεις. Να μην το βάζεις κάτω. Και αυτό θα κάνουμε.

Ο στόχος είναι πολύ συγκεκριμένος. Η επιστροφή της Ελλάδας σε μια μεγάλη διοργάνωση. Αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε εμείς που πρώτοι οφείλουμε να δούμε τι δεν κάναμε σωστά.

Είμαστε εδώ και δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Γιατί το θέλουμε και το πιστεύουμε”, αναφέρει ο Τάσος Μπακασέτας στην ανάρτησή του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.