“Ο Παπουτσωμένος Γάτος – Παιχνιδιάρης και στιλάτος!” στο Πάνθεον

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η παράσταση “Ο Παπουτσωμένος Γάτος – Παιχνιδιάρης και στιλάτος!”, κατακτά μικρούς και μεγάλους, φέροντας την υπογραφή της δημιουργικής Σκηνοθέτιδας, ΚέλλυςΣταμουλάκη. Μετά τα έργα της, «Ο Καρυοθραύστης» και «Ο Σκρουτζ και τα πνεύματα των εορτών», με μια ευαίσθητη προσέγγιση στον κόσμο του θεάτρου για παιδιά, φέρνει μια αξέχαστη παράσταση αποδεικνύοντας την εμπειρία της στον χώρο.

Το κείμενο είναι μια κεφάτη μεταγραφή του αγαπημένου κλασσικού παραμυθιού, που προορίζεται για ένα νεανικό κοινό (και όχι μόνο). Εμπλουτισμένο με σύγχρονα νοήματα και θέματα, με ένα ύφος παιγνιώδες, με αστείρευτο χιούμορ και με την παρεμβολή τραγουδιών, ο θεατής ανακαλύπτει τον κόσμο της ειρήνης και του πολέμου, τη σημασία της αλληλεγγύης, της αγάπης, της φιλίας, της ειλικρίνειας και την καταπάτηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Δημιουργεί δηλαδή ένα αντιπολεμικό έργο, που αναδεικνύει την επίκαιρη σημασία αυτών των θεμάτων και τη δύναμη της αλληλεπίδρασης μεταξύ των χαρακτήρων, προσφέροντας ψυχολογικό βάθος στην πλοκή, καθώς μας ταξιδεύει σ’ έναν κόσμο όπου η αλήθεια είναι το πιο πολύτιμο δώρο. Στο ταξίδι τους αυτό, ο παπουτσωμένος γάτος και το αφεντικό του, ανακαλύπτουν ότι η εξυπνάδα, η καλοσύνη και η γενναιοδωρία είναι τα κλειδιά για τη σωτηρία όλων.

Η ευρηματική συνεργασία κορυφαίων συντελεστών δημιούργησε μία ποικιλία στοιχείων, που ενσωματώνονται στην παράσταση όπως: οι εύστοχοι διάλογοι, τα κωμικά περιστατικά, τα εντυπωσιακά ακροβατικά, οι περίτεχνες σπαθογραφίες, οι έξυπνες χορογραφίες και προσδίδουν μια ξεχωριστή διάσταση στην αισθητική της παράστασης. Επιπλέον, στη σκηνή παρευρίσκονται και ξυλοπόδαροι, προσθέτοντας μια μυθική πνοή και ακόμη περισσότερη φαντασία στο θεατρικό μας ταξίδι.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτήν τη μοναδική θεατρική περιπέτεια που θα σας μείνει αξέχαστη
συνδυάζοντας τη μαγεία του παραμυθιού με τη σύγχρονη πραγματικότητα.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

Ίρις Ανδριοπούλου•ΧοβίκΚαραμπετιάν• Μανώλης Κονταξάκης

Βαγγέλης Μπαζάκος• Θαλής Πολίτης

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΚΕΙΜΕΝΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κέλλυ Σταμουλάκη

ΣΚΗΝΙΚΑ – ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Σάββας Πασχαλίδης•ΜΟΥΣΙΚΗ: Ελένη Καρβέλη•ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Άννα Μάγκου
ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Γιώργος• ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: Σπύρος Παζιώτης•ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Παύλος Εμμανουηλίδης
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ: Παναγιώτης Χριστόπουλος•ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ: Έλενα Αθανασιάδου
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Αιμιλία Βαλή•ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κέλλυ Σταμουλάκη

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ – ΠΑΤΡΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ   Ώρες παραστάσεων: 12μ. & 5μ.μ.

Προπώληση 9€ Ταμείο 10€ -Οι θέσεις είναι αριθμημένες -Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Προπώληση στο ταμείο του κιν/θεατρου&MORE.GR

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.