Μαρκέλλα Γιαννάτου: “Ήθελα να μην σταματήσω τη δουλειά για να μην “χρεώσω” κάτι στην κόρη μου”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την Μαρκέλλα Γιαννάτου φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, το Σάββατο, με αφορμή τόσο τα τηλεοπτικά όσο και τα θεατρικά της σχέδια. Μεταξύ άλλων, όμως, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στον ερχομό της κορούλα της στη ζωή και την απόφαση να μην σταματήσει να εργάζεται λίγο καιρό μετά από αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρκέλλα Γιαννάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επειδή μου είχαν πει ότι με το που βλέπεις το παιδί σου συμβαίνει κάτι κοσμοϊστορικό, δεν συνέβη και άρχισα να αγχώνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Γιατί δεν μου συμβαινει αυτό που μου έλεγαν ότι θα συμβεί; Είχα πάρα πολύ άγχος πως να την κρατήσω, επειδή είναι ένα ζυμαράκι, χαρούμενη ήμουν πολύ αλλά με τον καιρό άρχισα να νι΄θω αυτό που άκουγα από τις άλλες μανάδες. Όχι από την πρώτη στιγμή».

«Μετά βέβαια έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή μου. Κυρίως στο θέμα του ύπνου! Στο κεφάλαιο single μαμά, επειδή στη δική μου περίπτωση δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο σαν μια απόφαση που πήρα, γιατί γνωρίζω άλλες οικογένειες που το κάνουν συνειδητά, είχα περισσότερη δυσκολία στο να καταλάβω σε αυτή τη συνθήκη πως θα λειτουργήσω Αλλά τα βγάζω πέρα με τη μαμά, όπως έχω ξαναπεί».

«Φοβόμουν να κάνω παύση από τη δουλειά μου μήπως με πιάσουν τίποτα ψυχολογικά. Οπότε το συνέχισα και για πρακτικούς οικονομικούς λόγους, βιοποριστικούς, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς. Ήθελα να μην σταματήσω τη δουλειά να μην υπάρχει πιθανότητα ότι θα της «χρεώσω» κάτι της μικρής, αν σταματήσω, στο μυαλό μου. Ότι δηλαδή, επειδή σε γέννησα, σταμάτησα και την δουλειά» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρκέλλα Γιαννάτου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον Alpha.

Πηγή: zappit.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.