Μικρό αφιέρωμα στο Καρναβάλι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H καλή συνάδελφος Νατάσα Τραγουστή, μας πληροφόρησε μέσω fb ότι:

Το Σάββατο 16 Μαρτίου στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή ” Δυο στις 10″ (10.00π.μ) με τον Δημήτρης Γιαγτζόγλου και τη Ζωή Κρονάκη θα δούμε ένα μικρό αφιέρωμα στο Καρναβάλι της Πάτρας.
Το τηλεοπτικό συνεργείο επισκέφθηκε χθες το Καρναβαλικό εργαστήρι του Δήμου Πατρέων, την Αχάΐα Κλάους και τα παλαιά Σφαγεία όπου μίλησε η Διευθύντρια της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας Σοφία Χρυσοπούλου και το μέλος του Δ.Σ της ΚΕΔΗΠ Κώστας Δραγώτης
Ακόμα, στην κάμερα του ” Δυο στις 10″ μίλησαν δυο παλιοί, γνωστοί και…παθιασμένοι καρναβαλιστές, ο Γιάννης Γιαννακόπουλος John Giannakopoulos Πρόεδρος του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας και ο Αρίστος Σταθόπουλος Πρόεδρος της Καρναβαλικής Ακαδημίας.
Το εξαιρετικό δίτομο Λεύκωμα “Καρναβαλική Πάτρα” του πολύ καλού συναδέλφου και παρουσιαστή του Καρναβαλιού Παναγιώτη Ρηγόπουλου Panagiotis Rigopoulos είχε την τιμητική του και ο Παναγιώτης έδωσε λεπτομέρειες στην κάμερα για το πόνημα του.
Τέλος, δε θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά στο ρεπορτάζ για τον αξέχαστο, λατρεμένο και αναντικατάστατο παρουσιαστή του Πατρινού Καρναβαλιού Άλκη Στέα. {Με τον πολυ καλό συνάδελφο και αγαπημένο φίλο Δημήτρη Γιαντζόγλου είχαμε συνεργαστεί πριν πολλά χρόνια στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ στην Αθήνα και είχαμε ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές!!!
(Όμορφες και άσχημες..! Όπως όλοι!) Όποτε βρισκόμαστε νιώθουμε σα να μην πέρασε μια μέρα..! Συνέχισε τις επιτυχίες σου Δημήτρη μου!!! }🥰
“Δυο στις 10” σας ευχαριστούμε!!! 🥰
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.