Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Καλών Τεχνών Κωστής Παλαμάς και του Κέντρου Πολιτισμού-Ολυμπισμού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια ιδιαίτερη και μεγάλη Ανθρωπιστική, Πολιτιστική και Καλλιτεχνική βραδιά έζησαν στις Τετάρτη31 Ιανουαρίου πλήθος συμπολιτών μας, στα πλαίσια της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Καλών Τεχνών Κωστής Παλαμάς και του Κέντρου Πολιτισμού-Ολυμπισμού.

Τιμήθηκαν, φορείς και Σύλλογοι με μεγάλη προσφορά στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας καθώς επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Μπονάνος Χαράλαμπος για την πλούσια, και ανεκτίμητη συμβολή του στα Πολιτιστικά  και Κοινωνικά θέματα με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Στην αίθουσα Τέχνης «GalleryΩδείο», κατά την διάρκεια της απονομής, ζωντάνεψαν συγκινητικές στιγμές από τις μεγάλες κυρίες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην φροντίδα και μέριμνα των ευπαθή συμπολιτών μας όπως: Την Πρόεδρο της «Γλυκιάς Ζωής» κα.Βασιλική Γούρα, την Πρόεδρο του Συλλόγου «Αλμα Ζωής», κα.Αγγελική Στεφανάκη, την Πρόεδρο του Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου «Αγκαλιάζω», Πρόεδρο, Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, την Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Αντιμετώπισης Σκλήρυνσης κατά πλάκας κα.Μαργαρίτα Καραγιώργου και τον Πρόεδρο των Φίλων Παιδιών με Αυτισμό Νομού Αχαΐαςκο.Γκορίλα Θωμά.

Τιμήθηκε επίσης, ηΜουσική παρουσία των αναγνωρισμένωνκαλλιτεχνώντης ΙΟΝΙΑ Ορχήστρας με τον πολυτάλαντο μαέστρο Παναγιωτόπουλο Χρήστο και την εξαίρετη τραγουδίστρια Έλενα Γούναρηπουπλημύρισανμε ιδιαίτερη αισθητική νότα τηνΚαλλιτεχνική ατμόσφαιρα.

Ευχές για ατομική και οικογενειακή ευτυχία απεύθυνε στον Χαιρετισμό και την λιγόλεπτηοπτικοακουστική ομιλία του για τις Πολιτιστικέςκαι Καλλιτεχνικέςδράσειςτου Κέντρου Πολιτισμού-Ολυμπισμού και Συλλόγου Κωστής Παλαμάς, οΠρόεδροςτου ΣυλλόγουΔρ.ΘεόδωροςΜαλλιάς, με ιδιαίτερηπνευματική και συναισθηματικήαναφορά στους τιμωμένους ανθρωπιστικούς φορείς.

Στούς τιμώμενους απονεμήθηκετο δίγλωσσο γνωστό βιβλίο-λεύκωμα με τίτλο «ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ» στο δε Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο το επετειακό βιβλίο-λεύκωμα, κειμήλιο της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Βιβλιογραφίας με τίτλο «ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΜΝΟΣ-ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ» για την προσφορά τους στον Άνθρωπο τον Πολιτισμό και τις Τέχνες.

Οι τυχεροί της βραδιάς με τα 3 φλουριά της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που αντιπροσώπευαν τρείς αξιόλογους πίνακες ζωγραφικής των καταξιωμένων καλλιτεχνών, Βασιλόπουλο Άκι, Ευγενίδη Σωκράτη και Τζελάτη Φίλιππο απονεμήθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη Μπονάνο Χαράλαμπο, τον Γκορίλα Θωμά και τον Κανελάκη Γιώργο.

Την εκδήλωση συντόνισε ο  τηλεοπτικός παραγωγός, γνωστός για την προβολή προσωπικοτήτων του ευρύτερου Κοινωνικού, Επιστημονικού και Καλλιτεχνικού χώρου,

Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  Καθηγητής, Δρ,Μαλλιάς Θεόδωρος

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.