Πολάκης: «Πρόεδρο έχουμε γι αυτό δεν χρειάζονται ξανά εκλογές»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κατά του Αλέξη Τσίπρα είναι και ο Βουλευτής Χανίων και ένθερμος υποστηρικτής μέχρι πρότινος του Στέφανου Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση του στο Facebook χαρακτήρισε «άκαιρη και λάθος» την παρέμβαση Τσίπρα, λέγοντας πως ερχόμενος στο Συνέδριο, «πυροδότησε μια κρίση που δεν χρειαζόταν», αφού κάλεσε την Όλγα Γεροβασίλη να αποσύρει την υποψηφιότητά της για την προεδρία.

Μάλιστα, τόνισε πως όλα θα κριθούν στις ευρωεκλογές.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Πρόεδρο έχουμε και τον εκλέξαμε πρόσφατα γι αυτό δεν χρειάζονται ξανά εκλογές. Πάμε ενωτικά και δυνατά για τις ευρωεκλογές. Γιατί ο λαός εχει προβλήματα που μεγαλώνουν, ο Μητσοτάκης ξεπουλάει τη χώρα και πρέπει να πέσει πριν διαλύσει τα πάντα. 2)Άκαιρη και λάθος η παρέμβαση του Αλεξη, που έπρεπε να έρθει να τα πει στο συνέδριο. Πυροδότησε μια κρίση που δεν χρειαζόταν! Η Ολγα πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητα της ! 3)Κανείς δεν έχει λευκή επιταγή, ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ στις ευρωεκλογές! Γι αυτό χρειάζεται συλλογική πολιτική λειτουργία και λιγότερη έκθεση των προσωπικών μας επιλογών. Η πολιτική δεν παίζεται με όρους ατομικής απόφασης ,ούτε μόνο με όρους social media αλλά με ισχυρό πολιτικό κέντρο που σχεδιάζει και χαράσσει τακτική και στρατηγική. 4) Χωρίς ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν πρόκειται να φτιαχτεί καμία νικηφόρα Προοδευτικη παράταξη.

Οποιος σχεδιάζει επί χάρτου, συνενώσεις ηττημένων και τραυματισμένων μετά τις ευρωεκλογές είναι απλά ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ!! 5) Γι’ αυτό το συνέδριο αύριο ως το ανώτερο αποφασιστικό όργανο πρέπει να αποφασίσει ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ! Να ψηφίσει μαζικά τις θέσεις και τους 4 άξονες που περιέγραψε ο Στέφανος στην ομιλία του και να ριχτούμε συλλογικά στη μάχη των Ευρωεκλογών για νικηφόρο αποτέλεσμα! ΔΥΝΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑΤΙ: «Όσο κι αν είναι σκοτεινιά και καταχνιά μεγάλη θα την βρει τη περασά ο ήλιος να προβάλλει» Υγ τα βγάζω τώρα γιατί μίλησα στο θεματικό της Υγείας και αύριο πρωί αφού οι ψηφοφορίες θα αρχίσουν στις 11.30 δεν προλαβαίνω να μιλήσω!».

https://www.zougla.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.