Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη με τίτλο «Κάτω από τις στάχτες»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το βιβλιοπωλείο Discover και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη με τίτλο «Κάτω από τις στάχτες».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Μαρτίου στις 19:30 στο χώρο του βιβλιοπωλείου Discover (πεζόδρομος Βούρβαχη 3, τηλ.: 261 062 4916 )
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Χαράλαμπος Μπονάνος, αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας
Κατερίνα Σολωμού, καθηγήτρια ιατρικής- αν. τομεάρχης Υγείας (ΠΑΣΟΚ)
Συντονίζει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μάγνης
Σύνοψη
Το μουλάρι του Καραμανλή, το ντουέντε του Ανδρέα, τα εικονίσματα του Χαρίλαου, τα σφυρίγματα του Λεωνίδα, οι Γιαπωνέζοι του Μητσοτάκη. Η Αυτοβιογραφία στη Μεταπολίτευση, συμβολή στις βιογραφίες των άλλων. Προσωπογραφίες, σκηνές, δράματα και ευτράπελα από την παράξενη επιτυχία-αποτυχία της Μεταπολίτευσης.
Εξομολόγηση: Η ζωή μου με Χαρίλαο και Μίκη. Οι περιπέτειες της Αριστεράς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το αίνιγμα Ανδρέας Παπανδρέου. Τα μυστικά του διπλού «’89». «Ε, Χαρίλαε, πέφτει το Τείχος!» Τα άγνωστα στην περιδίνηση του Γκορμπατσώφ και στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Το «σύνδρομο σκαντζόχοιρου» χτυπά. Μέρες διάσπασης ΚΚΕ-Συνασπισμού. Από το ΜΕΤΑ ο ανέστιος Μίμης στην πυρά του Μν το 2000. Ό,τι σιγοκαίει Κάτω από τις στάχτες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.