Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Έχω απομυθοποιήσει τη ζωή μου για να μην έχω άγχος – Έχω προσδοκίες & όνειρα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ βρέθηκε καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη ζωή, τα επαγγελματικά της και για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Σεβάς Χανούμ» η οποία κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου στο θέατρο Αυλαία, στην Θεσσαλονίκη.

«Είναι ο Γιώργος Χρονάς το 1982 να πάρει συνέντευξη από μία πολύ διάσημη τραγουδίστρια – η Σεβαστή Παπαδοπούλου – η οποία ήταν το ναδίρ της καριέρας της και αυτή την συνέντευξη στο ραδιόφωνο, την κράτησε την απομαγνητοφώνησε και την έκανε μονόπρακτο. Σημαίνει την καριέρα από την αρχή, την ακμή μιας ρεμπέτισσας, της Σεβάς Χανούμ η οποία ήταν αξιακά κοντά στην Πόλυ Πάνου, την Καίτη Γκρέυ, Μαρίκα Νίνου και σύγχρονους της. Η Σεβάς Χανούμ έκανε μία μικρή καριέρα γιατί δεν φωνογράφησε – σαν ανάμνηση να την έχουμε – και πέθανε άρρωστη και λησμονημένη. Αυτό φώτισε ο Γιώργος Χρονάς με αυτή την συνέντευξη. Βγήκα εγώ την συνέντευξη αυτή και πήγα στον Κωνσταντίνο Ρήγο που ήταν να κάνουμε μαζί δουλειά και του είπα να κάνω μία ρεμπέτισσα. Δεν την ήξερε κανένας μας. Το κάνουμε σε επανάληψη είχε ξαναγίνει η παράσταση πριν από 11 χρόνια», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Έχω την χαρά να πιστεύω ότι την γνώρισε ο κόσμος μέσα από εμάς και αυτόν τον μονόλογο. Ήταν μία αυτοκαταστροφική γυναίκα μία «αμαζόνα της ζωής» που ήθελε να την αποκαλούν. Ήταν μία τσαούσα Πόντια που έφυγε από την Θεσσαλονίκη και κατέβηκε στην Αθήνα. Υπήρξε μεγάλος έρωτας με το Στέλιο Καζαντζίδη, πιστεύω περισσότερο από την μεριά της, και από εκείνον όμως. Ήταν και να παντρευτούν. Έχω την ευθύνη απέναντι στην μνήμη της, το έχω πάρει προσωπικά», συμπλήρωσε.

Τι της «δίδαξε» η μελέτη της ζωής και της προσωπικότητας της Σεβάς Χανούμ;

Όπως ανέφερε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, «αυτή η ελαφρότητα του είναι μας, ότι θεωρούμε δεδομένο ότι θα υπάρχουμε για πάντα. είναι πολύ κρίσιμο αυτό στο επάγγελμα του καλλιτέχνη, «μεθάς» από την αναγνωρισιμότητα. Η Σεβάς ήταν και πολύ «γλεντζού». Είχαν βγει από έναν πόλεμο οι άνθρωποι αυτοί και έφεραν στην πλάτη τους ολόκληρο ελληνισμό, τον πόνο των Ελλήνων μετρά τον πόλεμο. Πρέπει να έχουμε τον νου μας, δεν ξέρουμε πότε θα λοξεύσουμε. Ο Στέλιος Καζαντζίδης δεν την παντρεύτηκε γιατί ήταν «άτακτο» αγόρι. Μάλιστα πολλές φορές μου λένε «δεν μιλάς καλά για τον Στέλιο μας». Καθόμαστε και συζητάμε μετά περί αυτού».

Διασκεδάζει στη ζωή της;

«Είμαι «γλεντζού» και εγώ στη ζωή μου. Το γλέντι έχει ηλικία, πολλοί λένε πως όταν μεγαλώνουν κουράζονται. Μοιράζω την ενέργεια μου, σε φίλους σε μαγαζιά, βγαίνω γενικά. Έχω απομυθοποιήσει τη ζωή μου για να μην έχω άγχος. Έχω προσδοκίες και όνειρα, όλα θα γίνουν και δουλεύω σε αυτό. Δεν έχω κάτι να μυθοποιήσω. Θέλω να υπάρχει και ισορροπία. Φυσικά έχω ρομαντισμό στη ζωή μου. Είμαι ρομαντική με τον σύντροφό μου», αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Σήμερα το απόγευμα φεύγουμε και πάμε Θεσσαλονίκη και Τετάρτη έχουμε πρεμιέρα», τόνισε κλείνοντας η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.