Χρυσάφι για την Τέιλορ Σουίφτ – Αποκλειστική συμφωνία με τη Σιγκαπούρη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Σιγκαπούρη αποκάλυψε  ότι επιχορηγεί την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, αστέρι της ποπ μουσικής, προκειμένου να δώσει σειρά συναυλιών στην πόλη-κράτος, μοναδικό σταθμό της περιοδείας της The Eras στη νοτιοανατολική Ασία.

Σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσαν από κοινού, το υπουργείο Πολιτισμού και το Γραφείο Τουρισμού της Σιγκαπούρης επισήμαναν πως οι αρχές συνεργάστηκαν απευθείας με τους διοργανωτές της περιοδείας προκειμένου να οριστικοποιήσουν τις λεπτομέρειες των εμφανίσεών της.

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Σρέτα Ταβισίν επιβεβαίωσε πως η Σιγκαπούρη σύναψε μια συμφωνία αποκλειστικότητας με την Τέιλορ Σουίφτ, προκειμένου η διάσημη ερμηνεύτρια να εμφανιστεί μονάχα στη Σιγκαπούρη, στην περιοχή της νοτιοανατολικής Ασίας.

Οι αρχές της Σιγκαπούρης αρνούνται να αποκαλύψουν το ύψος της επιχορήγησης και δεν έχουν επιβεβαιώσει εάν μια συμφωνία αποκλειστικότητας συνάφθηκε, επικαλούμενες το απόρρητο της σύμβασης.

Αποκλειστικό συμβόλαιο με την Τέιλορ Σουίφτ

Υπογράμμισαν πως οι συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ αναμένεται να «φέρουν σημαντικά οφέλη στην οικονομία της Σιγκαπούρης».

Ένας βετεράνος της βιομηχανίας του θεάματος, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο να ζητούνται» αποκλειστικά συμβόλαια, όμως «δεν είναι τόσο συνηθισμένο οι καλλιτέχνες να συμφωνούν σε αυτό το αίτημα».

Μετά την πανδημία Covid-19, η Σιγκαπούρη έχει προσελκύσει πολλούς καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, όπως το γυναικείο συγκρότημα της K-pop από τη Νότια Κορέα Blackpink, τους Βρετανούς τραγουδιστές και μουσικούς Χάρι Στάιλς και Εντ Σίραν και το βρετανικό ποπ-ροκ συγκρότημα Coldplay.

Η Τέιλορ Σουίφτ αναμένεται να δώσει, στις αρχές Μαρτίου, έξι sold-out συναυλίες στο Εθνικό Στάδιο της Σιγκαπούρης, όπου αναμένονται περισσότεροι από 300.000 θεατές.

Μετά τη Σιγκαπούρη, η τραγουδίστρια θα συνεχίσει την περιοδεία της στην Ευρώπη. Τα κέρδη από αυτήν την περιοδεία εκτιμώνται στο αστρονομικό ποσό των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.