Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Πληροφορίες για κηλίδα αίματος σε βάρκα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Μεσολόγγι, καθώς οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση και συνεχίζουν τις έρευνες για τον 31χρονο, φέρεται να έχουν εντοπίσει μια κηλίδα αίματος σε βάρκα.

Παράλληλα σύμφωνα πληροφορίες έχουν κατορθώσει να εντοπίσουν τις συνομιλίες που είχε ο κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό, πριν την εξαφάνισή του.

Άλλωστε, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαίο το γεγονός πως το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειoδικών εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο νεαρός Μπάμπης δολοφονήθηκε και ζητά άρση των τραπεζικών απορρήτων.

Ένα ακόμη στοιχείο είναι, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το γεγονός ότι ο 50χρονος κρεοπώλης όταν προσήχθη στο ΑΤ και κρατήθηκε προσωρινά, στο κελί με άλλους 3 συγκρατούμενούς του, ρωτούσε να μάθει «τι γίνεται στον Κορυδαλλό» και τις συνθήκες που επικρατούν στη φυλακή.

Συνεχίζονται οι έρευνες
Σύμφωνα με πληροφορίες , εκτός από την 6η ΕΜΑΚ, η οποία συνεχίζει την αναζήτηση, στις έρευνες χρησιμοποιείται drone της Πυροσβεστικής αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΟΔΕ Πάτρας. Μάλιστα, οι έρευνες εκτείνονται σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου στην κοίτη του χειμάρρου.

Ιδιαίτερα δύσκολη κάνουν την κατάσταση τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης περιοχής καθώς εκτός από τη μεγάλη ποσότητα λάσπης, υπάρχουν πολλές καλαμιές με αποτέλεσμα να αποτελούν εμπόδια στις αναζητήσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Πυροσβεστική ενημερώθηκε από τους ντόπιους οδηγούς οι οποίοι είχαν ακινητοποιηθεί στο σημείο και παρά τις παραινέσεις τους στον 50χρονο να μην προσπαθήσει να περάσει την γέφυρα καθώς ο χείμαρρος είχε “φουσκώσει”, εκείνος επιχείρησε να διέλθει. Αποτέλεσμα ήταν το όχημα να εγκλωβιστεί στο σημείο και στη συνέχεια να παρασυρθεί.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.