«Οι Κατάσκοποι της Γεωγραφίας» στη Γωνιά του Βιβλίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων κα Μαρία Ρουσάκη θα επισκεφθεί την πόλη της Πάτρας και θα πραγματοποιήσει μια διαδραστική και πολύ διασκεδαστική παρουσίαση του βιβλίου της Μήνυμα στο Μανχάταν, το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Οι Κατάσκοποι της Γεωγραφίας», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Την Κυριακή 4  Φεβρουαρίου στις 17:00

 Στο βιβλιοπωλείο Γωνιά του Βιβλίου – Παπαχρίστου, Αγίου Νικολάου 32 ,Πάτρα

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ  : ΤΗΛ. 2610 – 223688

Ιδανική ηλικία   Γ΄ – ΣΤ΄ Δημοτικού

Διάρκεια 60΄

Οι Κατάσκοποι της Γεωγραφίας ταξιδεύουν στον κόσμο και με την εφαρμογή Πορτολάνος λύνουν παράξενα μυστήρια!

Τι σχέση έχει το Χειρόγραφο Βόινιτς με ένα λουλούδι πουεμφανίζεται παντού στην πόλη; Το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Κατάσκοποι της Γεωγραφίας» μας ταξιδεύει σε μια περιπέτεια στη… Νέα Υόρκη!

Ο Πίτερ Πάτουικ αισθανόταν σαν φάντασμα. Όχι σαν αληθινό φάντασμα όπως εμφανίζονταν στις ταινίες τρόμου, αλλά αισθανόταν όλο και περισσότερο αόρατος.

Οι φίλοι του τον απέφευγαν· δεν απαντούσαν καν στα μηνύματά του.

Το Μανχάταν έμοιαζε και αυτό ακόμα πιο μεγάλο και μυστήριο. Ειδικά αφότου ο Πίτερ είδε με τα μάτια του το περίφημο Xειρόγραφο Βόινιτς, ένα βιβλίο που δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσει κανείς.

Ξαφνικά, ήταν σαν κάποιος να του έστελνε ένα μήνυμα.

Ένα μήνυμα που δεν μπορούσε να διαβάσει κανείς…

Μήπως υπήρχε κι άλλο ένα φάντασμα στη Νέα Υόρκη;

Γίνετε κι εσείς Κατάσκοποι της Γεωγραφίας, εξερευνήστε την πόλη της Νέας Υόρκης και ζήστε μια συναρπαστική περιπέτεια!

 

Λίγα λόγια για τη  συγγραφέα

Η Μαρία Ρουσάκη γεννήθηκε το 1974 στη Νέα Υόρκη και κατάγεται από την Αλαγονία Καλαμάτας. Έχει γράψει πάνω από 60 βιβλία παιδικής λογοτεχνίας και τρία μυθιστορήματα ενηλίκων. Βραβεύτηκε από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου το 2002 και από το Oppenheim Toy Portfolio το 2003, ενώ βιβλία της ήταν υποψήφια για το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας (2004 και 2006) και για το βραβείο του περιοδικού «Ο Αναγνώστης» (2012, 2013, 2014 και 2015). Το 2017 ήταν υποψήφια για το βραβείο «Συγγραφέας της Χρονιάς» από το περιοδικό Votre Beaute. Ζει στην Αθήνα και είναι μητέρα τριών παιδιών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.