Νίκος Μουρατίδης για Χριστίνα Λαμπίρη: «Τηλεοπτική κουτσομπόλα που τα έκανε σκατά στην προσωπική της ζωή»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Νίκος Μουρατίδης έδωσε συνέχεια στην κόντρα που άνοιξε με την Χριστίνα Λαμπίρη, μία μέρα μετά τον σάλο με όσα ανέφερε για την σχέση της με την κόρη της.

Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Μουρατίδης παρουσίασε την Χριστίνα Λαμπίρη ως κακή μητέρα, που «πέταξε το παιδί στην γιαγιά και εκείνο μεγάλωσε παχύσαρκο και προβληματικό».

Μία μετά, ο ίδιος επιμένει ξανά για όσα έγραψε σχετικά με την Χριστίνα Λαμπίρη, συνεχίζοντας με τον ίδιο επιθετικό λόγο. Μάλιστα, αποκάλεσε την παρουσιάστρια «πρώην τηλεοπτική κουτσομπόλα» και έγραψε ότι «τα έκανε σκατά στην προσωπική της ζωή, με το θέμα της κόρης της».

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουρατίδης έγραψε:

«Χτες πέρασα πάρα πολύ ωραία μιλώντας με όλα τα κανάλια… Θέλανε πάρα πολύ να βγω on camera να τους πω για κάτι που έγραψα λέει για την Χριστίνα Λαμπίρη… Συγκεκριμένα η κ. Λαμπίρη πήρε θέση και είναι αρνητική στο να αποκτούν παιδιά τα ζευγάρια του ιδίου φύλλου με παρένθετη μητέρα.

Με γεια της με χαρά της, αλλά μήπως θα πρέπει όλοι αυτοί που δηλώνουν ότι δεν συμφωνούν να ρίχνουν πρώτα μια ματιά και στην δική τους “καμπούρα”; Μιλάει για ένα τόσο σοβαρό θέμα η Μαρία Ιωαννίδου, ως τι; Με τι σπουδές; Μια γυναίκα που δεν έκανε παιδί και που έγινε γνωστή μασώντας τσίχλα σε ταινίες του Δαλιανίδη; Μιλάει για ένα τόσο σοβαρό θέμα ο Νίκος Οικονομόπουλος, ως τι; Ως κοινωνιολόγος ή ως ψυχολόγος; Μιλάει η Χριστίνα Λαμπίρη; Ως τι; Ως πρώην τηλεοπτική κουτσομπόλα; Μήπως μετά απ’ το γεγονός (όπως η ίδια έχει πει) ότι τα έκανε σκ… στην προσωπική της ζωή, με το θέμα της κόρης της, θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτική στο τι λέει;

Βλέπεις ανθρώπους μορφωμένους, καθηγητές ή διανοούμενους να μην εκφέρουν γνώμη – γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό – και θα ακούμε την γνώμη όλων αυτών των αμόρφωτων που βγαίνουν με άνεση στα κανάλια να μιλήσουν για τεκνοθεσία;

Για να συνέλθουμε λίγο μην ανοίξω το βρωμόστομά μου και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν…».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.