Κατερίνα Στικούδη: Η ερώτηση για την εγκυμοσύνη της και η αποστομωτική απάντηση – «Δεν είναι διαγωνισμός»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το δεύτερο παιδί της πρόκειται να φέρει σε λίγο καιρό η Κατερίνα Στικούδη.

Η αγαπημένη performer που έχει ήδη έναν γιο από τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη, δεν βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά της και το δεύτερο παιδί της, το οποίο θα είναι και πάλι αγόρι. Μάλιστα, η Κατερίνα Στικούδη που παραμένει ενεργή στα επαγγελματικά της, δέχεται συχνά σχόλια για τον τρόπο που συμπεριφέρεται ως εγκυμονούσα αλλά και για το αν θα γεννήσει φυσιολογικά.

Η ίδια, που όλα αυτά τα χρόνια έχει συνηθίσει να δέχεται αρνητική κριτική, αποφεύγει να απαντά ωστόσο, το απόγευμα της Τετάρτης 10/1 μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε μια εντελώς αδιάκριτη ερώτηση. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στικούδη ρωτήθηκε αν θα γεννήσει με καισαρική ή με φυσιολογικό τοκετό και η απάντησή της ήταν αποστομωτική.

«Φυσικά από ενδιαφέρον ρωτάς “Θα γεννήσεις φυσιολογικά ή με καισαρική;” και αλλάζει ο τόνος της φωνής από το φυσιολογικά στην καισαρική. Θα γεννήσω όπως πρέπει. Δε θα σε ρωτήσω. Δεν είναι διαγωνισμός ποιος το κάνει καλύτερα» αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok.

https://www.tlife.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.