Αχαΐα: Μεγάλη επιχείρηση για την εξαφάνιση απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.! – Τραγική η κατάληξη των ερευνών!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το βράδυ της Δευτέρας, εντοπίστηκε ο 61χρονος σε αμπελώνα στην περιοχή του χωριού Άρλα, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ το αυτοκίνητό του βρισκόταν σε μακρινή απόσταση από το σημείο που τον εντόπισαν.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Κορυφώνεται η αγωνία στην υπόθεση εξαφάνισης 61χρονου απόστρατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος επέβαινε σε ένα μαύρο Ι.Χ. μάρκας Μερσεντές. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας φέρεται εθεάθη στην περιοχή της Άρλας, κοντά στην Τριταία. Παρακαλείται όποιος είδε οτιδήποτε που σχετίζεται με την υπόθεση να επικοινωνήσει άμεσα με τις Αρχές.

———————————————————————————-

Έρευνες για τον εντοπισμό άνδρα είναι σε εξέλιξη. Εξαφανίστηκε χθες το απόγευμα Κυριακή από το σπίτι του στο Αίγιο με σκοπό να μεταβεί σε τοπικό φαρμακείο έχοντας μαζί του το κινητό τηλέφωνο.

Το τελευταίο στίγμα από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, το οποίο έχει απενεργοποιηθεί πιθανόν λόγω εκφόρτισης της μπαταρίας ,κατεγράφη 10:50 στις 4 Δεκεμβρίου από την κεραία Ερυμάνθεια. Η δήλωση εξαφάνισης του έγινε στην ΑΤ Αιγιαλείας από τη σύζυγο του σήμερα το πρωί.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.