Σαλαμίνα: «Μου είπε ότι τη σκότωσε και το ευχαριστήθηκε» λέει φίλη της 43χρονης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Την κακοποιούσε συνεχόμενα απλά δεν τολμούσε να τον καταγγείλει. Τον φοβόταν πάρα πολύ. Το πρωί τσακώνονταν και το βράδυ ήταν αγαπημένοι. Δεν περίμενα ότι θα καταλήξει έτσι», είπε φίλη της 43χρονης που σκοτώθηκε από τον 71χρονο σύντροφό της στη Σαλαμίνα.

Μιλώντας στον Alpha, η φίλη του 43χρονου θύματος υποστήριξε ότι τηλεφώνησε στον 71χρονο, ο οποίος αρχικά δήλωνε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή. Ωστόσο «στο τρίτο τηλεφώνημα παραδέχθηκε ότι τη σκότωσε και το ευχαριστήθηκε και νιώθει ελεύθερος».
Παράλληλα, πληροφορίες του καναλιού αναφέρουν ότι ο 71χρονος δράστης φέρεται να είχε δύο ενεργές ταυτότητες. Η τελευταία του ταυτότητα με το ελληνικό ονοματεπώνυμο φαίνεται να έχει λευκό το ποινικό του μητρώο.

Ειδικότερα, ο 71χρονος άλλαξε το όνομά του από μουσουλμανικό σε ελληνικό το 1972. Το 1983 άλλαξε και το επώνυμό του, το οποίο έκανε ελληνικό δηλώνοντας απώλεια της ταυτότητάς του.

Σημειώνεται ότι ο 71χρονος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και απειλή με ποινή φυλάκισης ενάμιση έτους. Ο ίδιος όμως δήλωσε άγνοια και υποστηρίζει ότι το δικαστήριο έγινε ερήμην του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.