Παλαιό Φάληρο: Ξέσπασε ο γιος της γυναίκας που ξεψύχησε στην άσφαλτο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το μεσημέρι (14/12) μια γυναίκα πεζή σκοτώθηκε ενώ ο άντρας της τραυματίστηκε πολύ σοβαρά όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τραμ στο Παλαιό Φάληρο καθώς φέρεται να παραβίασε κόκκινο σηματοδότη

Ο γιος της άτυχης γυναίκας και του άντρα που παρασύρθηκαν από ΙΧ στο Παλαιό Φάληρο βρίσκονταν στην Αθήνα για διακοπές και ο ίδιος είναι συντετριμμένος και θυμωμένος ο οποίος ζητά δικαίωση και παραδειγματική τιμωρία.

Ο γιος τους, μίλησε στον ALPHA, όπου ξέσπασε για το τραγικό δυστύχημα, τονίζοντας: «Πέθανε ακαριαία η μητέρα μου. Ο πατέρας μου χαροπαλεύει, είναι τραυματισμένος σοβαρά διασωληνωμένος. Ήταν στο πεζοδρόμιο και επέστρεφαν στη διάβαση για να πάνε στο ξενοδοχείο που έμεναν απέναντι».
Το ζευγάρι έχει ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο και βρισκόταν στην Αθήνα για προσωπικές υποθέσεις και πριν συμβεί η τραγωδία βρίσκονταν για φαγητό. Το ΙΧ τους παρέσυρε ενώ επέστρεφαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν.

«Δεν ήξερα τί είχε συμβεί. Έπεσε το αμάξι πάνω μου, δεν κατάλαβα τίποτα», ανέφερε ο σοκαρισμένος οδηγός του τραμ από την μεριά του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.