Χριστούγεννα στο Πολύεδρο: Αφηγήσεις με την Ιωάννα Αραμπατζή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων στο Πολύεδρο, 12 το μεσημέρι, η συγγραφέας – αφηγήτρια  Ιωάννα Αραμπατζή θα αφηγηθεί για μικρούς και μεγάλους μια ιστορία του  Τζιάνι Ροντάρι, από τη συλλογή «Παραμύθια για να σπάτε κέφι».

Θα αφηγηθεί το παραμύθι «Συναγερμός στη φάτνη» που αναφέρεται με διασκεδαστικό τρόπο στις αξίες της διαφορετικότητας και της αλληλεγγύης, στο πως οι άνθρωποι ή ακόμα και οι φιγούρες της φάτνης, αντιμετωπίζουν αυτούς που είναι διαφορετικοί και φαινομενικά «αταίριαστοι»…και θα μας δώσει ιδέες για να συζητήσουμε, να παίξουμε και να δημιουργήσουμε χριστουγεννιάτικα δώρα, κάρτες, στολίδια και αμπαλάζ.

Αφηγήσεις με παραμύθια στο πνεύμα των γιορτών και δημιουργικά εργαστήρια με γιορτινά θέματα, θα γίνονται καθημερινά 11 το πρωί με 1 το μεσημέρι, ,όλες τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τέλος του χρόνου στο Πολύεδρο.

Η Ιωάννα Αραμπατζή θα υπογράφει επίσης για φίλους και αναγνώστες το βιβλίο της «Το ταξίδι του αηδονιού», που πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πολύεδρο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.