Ναταλία Σουίφτ: Η πιο δύσκολη σκηνή στο Milky Way ήταν όταν έπρεπε να πω το «Πάτερ Ημών»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ναταλία Σουίφτ μίλησε για τη σειρά «Milky Way» του MEGA στην οποία συμμετέχει φέτος, την εμπειρία της από τα γυρίσματα, αλλά και την πιο δύσκολη σκηνή που είχε να πραγματοποιήσει.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία στο “Milky Way”. Ήταν μια φοβερή δουλειά από άποψη παραγωγής και αισθητικής. Εγώ μέχρι τότε δεν είχα κάνει παρόμοια δουλειά. Βγαίναμε, κάναμε βόλτες, ταξιδεύαμε, [ήταν] φανταστικά».

Ενώ, για τον συμπρωταγωνιστή της και δάσκαλο υποκριτικής της πρόσθεσε: «Ο Ακύλλας Καραζήσης είναι ο αγαπημένος μου δάσκαλος, τον είχα 2 χρόνια, μου έδωσε πάρα πολλά πράγματα και με έκανε να μιλάω σαν άνθρωπος».

Σχετικά με την πιο δύσκολη σκηνή που είχε, είπε: «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν έπρεπε να πω το “Πάτερ Ημών”, νομίζω δεν το έχω πει ποτέ στη ζωή μου και δεν το ήξερα. Δεν το ήξερα απέξω».

Στη συνέχεια, σημείωσε αναφορικά με τις απαιτήσεις των γυρισμάτων πως πραγματοποίησαν πολλές καλοκαιρινές σκηνές τον χειμώνα και χειμερινές σκηνές το καλοκαίρι.

Για τη διαφορετικότητα και την ανεκτικότητα σχολίασε: «Σίγουρα έχουν γίνει πάρα πολλά βήματα σχετικά με τη διαφορετικότητα αλλά πιστεύω ότι ακόμα υπάρχει πάρα πολύ δρόμος και όχι μόνο στην επαρχία».

Τέλος, για την επιλογή της να ασχοληθεί με την υποκριτική απάντησε: «Αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική από την έκτη δημοτικού, έκανα θεατρικό στο σχολείο και είπα “α, κοίτα τι ωραία που είναι” και αποφάσισα ότι αυτό θέλω να κάνω».

protothema.gr

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.