Πάτρα: Οι ντελιβεράδες βρήκαν τον οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε συνάδελφό τους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πατρινοί ντιλιβεράδες έψαχναν σε όλη την πόλη να εντοπίσουν τον οδηγό που παρέσυρε συνάδελφό τους και στην συνέχεια φρόντισε να εξαφανιστεί.

Συγκεκριμένα συναγερμός σήμανε σε διανομείς φαγητού και την Αστυνομία το μεσημέρι της Κυριακής για οδηγό ενός μπλε ΙΧ που χτύπησε και τραυμάτισε «ντελιβερά» και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε. Το ατύχημα συνέβη στην διασταύρωση των οδών Αστιγγος και Σανταρόζα κοντά στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου. Ο οδηγός του ΙΧ παραβίασε προτεραιότητα και χτύπησε με σφοδρότητα τον άτυχος 60χρονο διανομέα ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος με τραύματα στο χέρι και το πόδι. Ευτυχώς δεν είχε χτυπήσει σε άλλο σημείο του σώματός του.

Αμέσως εκλήθη η ΕΛ.ΑΣ., όμως ειδοποιήθηκαν και «ντελιβεράδες»! Οι διανομείς που πολλές φορές πέφτουν θύματα τροχαίων ατυχημάτων κινητοποιήθηκαν άμεσα και τελικά ένας εξ αυτών κατάφερε να εντοπίσει το όχημα σταθμευμένο στην συνοικία Ζαβλανίου. Ειδοποίησε την Αστυνομία, έφθασαν στο σημείο άνδρες της Αμεσης Δράσης και ο ασυνείδητος οδηγός συνελήφθη. Ο τραυματισμένος ντελιβεράς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

ΓΝΩΜΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.