Μυστήριο με τον θάνατο 19χρονου- Βρέθηκαν σημάδια σατανιστικής τελετής στο σπίτι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τον θάνατο ενός 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα, τον οποίο βρήκε απαγχωνισμένος στην ντουλάπα του δωματίου του, η μητέρα του, την Πέμπτη 14 Ιουλίου του 2022.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο Mega και την εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, η υπόθεση φέρεται να αφορά σατανισμό.

Πριν τον θάνατο του νεαρού, σύμφωνα με τα ευρήματα της μητέρας στο σπίτι, φέρεται να είχε γίνει κάποια σατανιστική τελετή καθώς βρέθηκαν σύμβολα και μηνύματα στο ημερολόγιο, μαύρα και λευκά κεριά, ρούνοι και πεντάλφες στο σπίτι.

Η κυρία Χριστίνα, μητέρα του 19χρονου φοιτητή Νικόλα Ντουρτουρέκα μίλησε στο «Τούνελ» για όσα είδε την μοιραία ημέρα.

Όπως ανέφερε, την προηγούμενη ημέρα είχαν πάει να κάνει το μηχανογραφικό του και τίποτα δεν προμήνυε πως θα αυτοκτονούσε.

«Ήταν ενθουσιασμένος με αυτό, αλλά ξαφνικά άρχισε να λαμβάνει κάποια μηνύματα στο κινητό του , έγινε ανήσυχος και προσπαθούσε να τα κρύψει. Μετά βγήκε με τις φίλες του και γύρισε στο σπίτι περίπου στις δωδεκάμισι το βράδυ…», περιγράφει.

Όπως αναφέρει η μητέρα:

«Όταν βρήκα τον Νικόλα ήταν γυμνός και κρεμασμένος με τα χέρια του πολύ σφιχτά δεμένα πίσω από την πλάτη του. Είχαν χρησιμοποιηθεί μαύρα κορδόνια από αθλητικά παπούτσια που δεν έχω δει ξανά πουθενά…»

Μέσα στο δωμάτιο παρατήρησε και κάτι άλλο που την παραξένεψε, μια αφύσικη ακαταστασία, την μπαλκονόπορτα του κλειστή και το παράθυρο του ανοιχτό.

«Ήταν κάτι που δεν το συνήθιζε ο Νικόλας μου. Ακριβώς έξω από το παράθυρο υπάρχει μια σκάλα που οδηγεί στο μπαλκόνι και αν κάποιος ήθελε να φύγει θα μπορούσε να το κάνει από εκεί. Δεν είναι κάτι δύσκολο…», είπε χαρακτηριστικά.

Σημάδια σατανιστικής τελετής

Η κυρία Χριστίνα περιέγραψε και τα όσα είδε στην τραπεζαρία του σπιτιού την ίδια μέρα του θανάτου του. Περιέγραψε κάποια περίεργα σημάδια σατανιστικής τελετής που δεν είχε δει ποτέ ξανά.

«Υπήρχε ένα μαύρο κερί στη μέση της τραπεζαρίας μισο-λιωμένο και δεξιά και αριστερά υπήρχαν δυο βαζάκια με ένα μαύρο και ένα λευκό κερί. Πιο δίπλα υπήρχε ένα πιατάκι με σχηματισμένη μια πεντάλφα. Κάτω από την τραπεζαρία είχε πέσει και είχε καεί ένα καρβουνάκι. Το προηγούμενο βράδυ δεν υπήρχε αυτό. Ίσως το έκαναν στην τραπεζαρία, γιατί εκεί μπορούσαν να κάτσουν ένα με δυο άτομα και γύρω γύρω υπάρχουν καθρέφτες που χρησιμοποιούνται σε τέτοιου τύπου τελετές, από όσα έμαθα μετά…».

Στο ημερολόγιο του που ήταν γραμμένο στα αγγλικά υπήρχαν σύμβολα που τα συναντά κανείς στο αλφάβητο του πνευματικού σατανισμού, γνωστά ως ρούνοι.

Η μητέρα ανέφερε στο «Τούνελ» ότι το τελευταίο διάστημα ο Νικόλας είχε γίνει αρνητικός με την παρουσία θρησκευτικών εικόνων και πιστεύει πως είχε μπλέξει λόγω του ευάλωτου χαρακτήρα του και της αγνότητας του.

Στην εκπομπή μίλησε και μια φίλη του 19χρονου.

«Μου έλεγε ότι πιεζόταν και ήθελε να τα έχει όλα τέλεια. Τον ένοιαζε να κάνει τη μαμά του ευχαριστημένη…», είπε.

«Ο Νίκος πίστευε στον σατανισμό. Γενικά πίστευε στα παραφυσικά. Του άρεσε αυτό το πράγμα, ενώ εγώ δεν το ακολουθούσα. Αν παρατηρήσετε στην κοινωνία μας πλέον υπάρχουν παιδιά, εγώ ξέρω πολλά, που κάνουν ακόμα και τον Σατανά τατουάζ. Ότι αρέσει στον καθένα», σημείωσε.

«Το έμπλεξαν το παιδί» λέει η γιαγιά του

Η γιαγιά του 19χρονου ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 19χρονο ζωντανό λίγες ώρες πριν βρεθεί απαγχονισμένος στο δωμάτιο του.

Ο Νικόλας είχε κατέβει στο ισόγειο του τριώροφου σπιτιού τους που μένει η ηλικιωμένη, όπως συνήθιζε να κάνει κάθε πρωί. «Δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι», ανέφερε η γιαγιά του στην εκπομπή.

«Είχε όνειρα και του άρεσε η ζωή. Να πάει στη σχολή του, να πάει στη δουλειά του. Ήταν ένα παιδί καλό. Αλλά όσες φορές λέγαμε θα πάμε στην εκκλησία, δεν ερχόταν. Δεν ήταν δεκτικός σε ό,τι είχε σχέση με τη θρησκεία. Ρώταγε όμως και κάτι περίεργα για τους αστερισμούς, για τις μαγείες, τις μαντείες. Αλλά τότε δεν με προβλημάτισε… Τώρα που έχει περάσει καιρός όμως και το βλέπω πιο ψύχραιμα πιστεύω ότι ήταν μέσα σε κάποιο κύκλωμα…», κατέληξε η ηλικιωμένη.

Η οικογένεια είναι πεπεισμένη πως ο νεαρός δεν αυτοκτόνησε αλλά πως υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που εμπλέκονται στην δολοφονία του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.