Πέθανε σε ηλικία 50 ετών ο γνωστός ηθοποιός Τάιλερ Κρίστοφερ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πέθανε, σε ηλικία μόλις 50 ετών, ο ηθοποιός Τάιλερ Κρίστοφερ, γνωστός για τη συμμετοχή του στις γνωστές τηλεοπτικές σειρές «General Hospital» και «Days of Our lives».

Οεκπρόσωπος του Κρίστοφερ, Chi Muoi Lo, είπε στο CNNi ότι ο ηθοποιός πέθανε το πρωί της Τρίτης.

«Η είδηση ήταν πολύ σοκαριστική και είμαι συντετριμμένος από την απώλειά του. Ήταν ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και, το πιο σημαντικό, ένας απίθανος φίλος. Η καρδιά μου είναι με τους φίλους και την οικογένειά του, που τόσο πολύ τον αγαπούσαν» τονίζει η ανακοίνωση του εκπροσώπου του.

Ο ηθοποιός Μορίς Μπερνάρντ, συμπρωταγωνιστής του Κρίστοφερ στο «General Hospital» έγραψε την Τρίτη:

«Ο Τάιλερ ήταν πραγματικά ένα ταλαντούχο πλάσμα, που φώτιζε την οθόνη και τη σκηνή κάθε φορά που υποδυόταν ένα ρόλο. Με την ηθοποιία του έφερνε μεγάλη χαρά στους πιστούς θαυμαστές του. Ο Τάιλερ ήταν μια γλυκιά ψυχή και ένας υπέροχος άνθρωπος για όλους όσους τον γνώριζαν».

Το 2008, ο Κρίστοφερ παντρεύτηκε τη δημοσιογράφο του ESPN Μπριέν Πεντίγκο, με την οποία έκανε δύο παιδιά.

Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2021.

Ο Κρίστοφερ υπήρξε επίσης παντρεμένος με την Εύα Λογκόρια από το 2002 έως το 2004.

Ο Κρίστοφερ ήταν πιο γνωστός για την ενσάρκωση του χαρακτήρα του Νίκολας Κασαντίν στο «General Hospital», κάνοντας σποραδικές εμφανίσεις στη σειρά από το 1996 έως και το 2016.

Σε συνέντευξή του το 2017 στο Soap Opera Digest, o ηθοποιός είχε δηλώσει ότι έφυγε από τη σειρά για να πάρει «προσωπική άδεια» και στη συνέχεια δεν επέστρεψε ποτέ.

Το 2018 εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο «Days of Our Lives» ως Στεφάν Ντιμέρα, ρόλο για τον οποίο προτάθηκε και για βραβείο Emmy.

Προς το τέλος της ζωής του, ο Κρίστοφερ έπεσε στη μπανιέρα του σπιτιού του και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

«Ο Τάιλερ έδινε μάχες για καλύτερη ψυχική υγεία και αντιμετώπιση των εθισμών και μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε λόγω της διπολικής διαταραχής από την οποία έπασχε αλλά και την κατανάλωση αλκοόλ» έγραψε στο Instagram ο Μπερνάρντ την Τρίτη.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.